Oasia Hotel Singapore – Singaporen uusin WOW-hotelli

by Anna | TÄMÄ MATKA

Oasia Hotel Singapore – todellinen väriläiskä hotelliksi

Punaisena, oranssina ja vaaleanpunaisena hehkuva alumiinipintainen Oasia Hotel Singapore näkyy Singaporen muuten värittömässä keskustassa kauas. 27-kerroksinen rakennuksen julkisivua koristaa 21 eri kukkivaa tai köynnöstävää kasvia. Vihreä väri asettuu uskomattoman kauniisti värikkääseen julkisivuun ja luo täysin poikkeuksellisen, yli 30 metriä kokean vertikaalisen puutarhan.

Oasia Hotel Singapore suunnittelusta vastaa palkittu singaporelainen arkkitehtitoimisto WOHA, jonka kädenjälkeä on myös ekoluksushotelli PARKROYAL on Pickering. Hotelli on 28. sijalla Trip Advisorin Singaporen listauksessa.

Hotellin hinnoittelu on tasoonsa nähden hyvin maltillinen. Standardi huoneen hinta on alkaen 217 euroa ja Club-huone alkaen 328 euroa. Näyttää kuitenkin siltä, että todellinen hinta asettuu mm. Booking.comin sivuilla jatkuvasti huomattavaksi alemmaksi. Hinta haarukka oli jutun kirjoituspäivänä 2.2.2017 177-202 euroa. Tuolla hinnalla Club-huone on jo suorastaan edullinen Singaporen hintatasossa.

Olemme yöpyneet Singaporessa muutaman vuoden aikana yli kymmenessä hotellissa, mm. aivan yli hehkutetussa Marina Bay Sandsissa ja PARKROYAL on Pickeringissa. Kaikki hotellit ovat olleet 4-5 tähden tasoa. Oasia Hotel Singapore on tällä hetkellä hinta-laatu suhteeltaan ehdottomasti suositeltavin, joten laita ihmeessä paikka muistiin, jos tuonne olet suuntaamassa.

Oasia Hotel Singapore

*

Oasia Hotel Singapore

*

Oasia Hotel Singapore

*

Oasia Hotel Singapore edustaa uutta hotelliajattelua

Oasia Hotel Singapore hotellissa ei ole kilometrien pituisia käytäviä tai suuria aulatiloja. Kun astuimme sisään hotelliin, lähti henkilökunnasta heti tyttö opastamaan meidät kerrokseen 21, jossa sijaitsi Club-huoneiden priority-sisäänkirjautuminen.

Isot hotellit voivat olla suurine auloineen näyttäviä, mutta mm. Marina Bay Sandsissa joudut kävelemään satoja metrejä päästäksesi edes oikealle hissille. Se ei ole minusta kovin nautittavaa.

Oasis Hotel Singapore edustaa uutta hotelliajattelua, jossa asiakas huomioidaan yksilöllisesti heti ovelta asti. Ei jonotuksia kiljuvien lapsien tai isojen ryhmien joukossa. Ei ylipäätänsä jonoja lainkaan. Jätät vain laukut käsistäsi alakerrassa ja siirryt juomaan sitruunamehua rauhalliseen aulaan. Kaikki allekirjoitettavat paperit tuodaan sinun luoksesi, ilman että itse joudut notkumaan jossakin tiskin nurkalla.

Jos olet varannut Standard-huoneen, kirjaantuminen sisään tapahtuu kerroksessa 12. Näissä huoneissa asuville on hotellin katolla kaksi uima-allasta. Ne ovat melko pieniä, mutta sijaitsevan talon kummallakin puolella. Etuna on se, että jos toinen allas on liian auringossa, voi siirtyä talon varjoisammalle puolelle. Kävimme testaamassa tämänkin allasalueen ja erityisesti värikkäät riipputuolit olivat kivoja paikkoja chillailla.

Oasia Hotel Singapore

*

Oasia Hotel Singapore

*

Oasia Hotel Singapore

Eleettömän tyylikäs sisustus

Sisustuksen on suunnitellut espanjalainen arkkitehti ja muotoilija Patricia Urquiola. Hotelli onkin täynnä harkittuja maurilaistyylisiä koristeita, laattoja ja puuleikkauksia. Muuten sisustus on hieman skandinaavisen typpistä, niukkaa, vaaleaa ja hyvinkin eleetöntä.

Hotellin käytävissä seiniä ja ovia verhoilee viirullinen viilupinta tai tumma kivi ja ovet on naamioitu liki huomaamattomiksi. Hetken aikaa olo oli hieman jakomielitautinen, kun kaikki käytävät näyttivät täysin samanlaisilta ja numerokylttejä ei näkynyt missään.

Club huoneen koko on 28m2 ja meillä oli esteetön näköala uima-allas alueen kautta Pohjois-Singaporen ylle. Huoneessa ei sinällään ollut mitään kikkailuja sisustuksella ja hyvä niin. Kaunis puuleikkaus vuoteen ympärillä oli napakymppi.

Kylpyhuoneen lasiovet sai auki kokonaan kylpyammeen ympäriltä. Lasit olivat tummennetut ja koska olin hieman kipeä ja lääketokkurassa (lue täältä miksi), kävelin ovia päin. Lasin käyttö sisustuksissa on nykyisin hotelleissa todella yleistä, mutta se voi aiheuttaa myös vahinkoja, jos ei ole tarkkana.

Oasia Hotel Singapore

Oasia Hotel Singapore

Oasia Hotel Singapore

Oasia Hotel Singapore

Oasia Hotel Singapore

Oasia Hotel Singapore

*

Oasia Hotel Singapore

21. kerros on pyhitetty Club-asiakkaille

Vain Club-asiakkaille tarkoitettu Infinity-allas sekä Club Lounge, joka tarjoaa cocktaileja ja pikkupurtavaa klo 18-20, sijaitsevat kerroksessa 21.

Club-kerroksen uima-allas on yksi viihtyisimmistä missä olen ollut. Tropiikissa hiostava kuumuus on läsnä myös pilvisinä päivinä. Allastaso on kuitenkin avoin monesta suunnasta ja vilvoittava tuuli pääsee puhaltamaan koko kerroksen läpi. Sateen sattuessa katto suojaa ja tarvittaessa myös suuria aukkoja voidaan sulkea laskemalla alas ”kaihtimet”.

Tämä uima-allastaso oli todellinen monitoimitila. Jos emme Tepon kanssa ottaneet siellä aurinkoa, luimme kirjaa, nukuimme päikkäreitä, surfasimme, Teppo hoiti conffa-puheluita ja minä bloggasin. Illasta nautimme siellä juomia ja katselimme auringonlaskua. Kerroksessa oli istumaryhmiä, sohvia, aurinkovuoteita sekä ihania pieniä majoja, joten mieluinen paikka löytyi aivan varmasti.

Oasia Hotel Singapore

*

Oasia Hotel Singapore

Oasia Hotel Singapore

Oasia Hotel Singapore

Oasia Hotel Singapore

*

Oasia Hotel Singapore

Oasia Hotel Singapore

Club-edut

Koska hotellia ei ole suunniteltu lapsiystävälliseksi, kerrosten 21–26 Club-huoneita ja muita Club-tiloja ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille.  Hotellin tiedoissa on myös maininta ”vain aikuisille”. Tämä sopi ajatuksena meille erinomaisesti. Jostain syystä kaikki eivät vain olleet sisäistäneet tätä ajatusta ja yhden illan rauhan päälle laskeutui lastenrattaiden muodossa vahva metelin uhka. Äityli ja iskä älysivät onneksi kärrätä vaunut äänineen muualle.

Clubi-kerroksen Loungessa voi istuskella ehkäpä noin 30 ihmistä väljästi. En kuitenkaan näe mitään syytä oleskella sisällä, kun pikkupurtavaa voi napata mukaansa ja suunnata uima-altaan ääreen tai jollekin kerroksen monista istuma-alueista.

Club Loungesta saa tilaamalla coctaileja, viiniä sekä olutta. Suolaisena suupalana nautiskelimme mm. täytettyjä viiriäisen munia, pikapaistettua tonnikalaa, sushia, Satay-vartaita ja erilaisia pikkuannoksia kippoihin tai lusikoihin valmiiksi kauniisti aseteltuina.

Club-huoneen etuihin kuuluvat:

  • Minibaarin sisältö: Perrieriä, kookosvettä ja urheilujuomia
  • Kuljetus useaan kertaan päivässä Robinson Roadille ja Marina Bay:n alueelle
  • Kahden tunnin sisäänpääsy Changi Airport:in loungeen
  • Priority-sisäänkirjautuminen
  • Club Loungen palvelut
  • Uima-allas vain Club-asiakkaille
  • Vähintään 2 yötä majoittuville asiakkaille tarjotaan 2 vaatekappaleen ilmainen pesupalvelu päivittäin
Oasia Hotel Singapore

Oasis Hotel Downtown Singapore sijaitsee kolmen minuutin kävelymatkan päässä Tanjong Pagar MRT-asemalta. Alueella ei ole pulaa ruokapaikoista.

Oasia Hotel Singapore

Oasia Hotel Singapore

* merkityt kuvat hotellin kuvapankista

Lisää kirjoituksia samalta maantieteelliseltä alueelta

31 comments

Annemaria/Samppanjaa muovimukista 9 marraskuun, 2017 - 11:48 pm

Kiitos Anna näistä Singapore-postauksista. Oon saanu paljon irti tulevaa reissua varten. Hotelli on vielä varaamatta. Minkä hotskun klubihuone on sun suosikki? Olin taipumassa Parkroyal on Pickering -hotelliin, mutta sitten näinkin tän sun postauksen…

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA 10 marraskuun, 2017 - 7:47 pm

Ole hyvä 🙂

Minun suosikki on juurikin Oasia Hotel Singaporen klubihuone. Perusteet, että täysin oma ja iso uima-allas clubi asiakkaille, huone oli todella iso ja valoisa, sekä loungen tarjoamiset tosi hyviä. Hotelli on lisäksi uusi, joten kulumaa ei vielä huoneissa ole. Oltiin tuolla kolme päivää, niin pääsi testaamaan usean päivän annoksia loungessa.

Parkroyal on Pickering on taas minusta sijainniltaa paremmassa paikassa ja sen uima-allas alue on tietenkin näyttävä myös. Se ei kuitenkaan ole ihan niin upea livenä, kuin kuvissa 😉

Valitset kummin vain, niin varmasti olet tyytyväinen!

Reply
Virpi /Täynnä tie on tarinoita 15 helmikuun, 2017 - 1:48 pm

Allasalue on kyllä tosi upea. Vaikuttaa muutenkin oikein kivalta, harmoniselta hotellilta, joka on tarkoitettu kiireettömään ja rentouttavaan oleiluun. 🙂

Reply
Ariela/ Andalusian auringossa-ruokamatkablogi 12 helmikuun, 2017 - 12:41 pm

WHOAH, miten upea ja persoonallinen hotelli! Ja tuo allas <3

Reply
Kohteena maailma / Rami 12 helmikuun, 2017 - 12:00 am

Useampiin hotelliöihin koostuvat hotellivinkit on kyllä tervetulleita ainakin tänne päin! Itse en edes muista missä hotellissa Singaporessa yövyin, joten toivottavasti pääsisi pian sinne ja josko sitten jo muistaisi hotellinkin. Tämä vaikutti varsin pätevältä ja tuollainen club-huone ainakin varsin mallikkaalta. Muutenkin kivannäköistä sisustusta hotellissa tarjolla.

Reply
Hanneli /duunireissaaja 11 helmikuun, 2017 - 10:44 pm

En muistanutkaan, että Singapore on noin kallis. Hotelli on hieno, ja kyllä mullekin kelpais tuo Clubi-huone.

Reply
Merja / Merjan matkassa 11 helmikuun, 2017 - 5:25 pm

Upean näköinen hotelli. Singapore on näkemättä, mutta kiinnostaisi kovasti.

Reply
Johanna Hulda 11 helmikuun, 2017 - 2:28 pm

Upean näköinen hotelli ja ihanasti erottuu rakennus kaupunkikuvasta. Erityisesti fanitan noita viherseiniä!

Reply
Outi 11 helmikuun, 2017 - 11:28 am

Tällaisista persoonallisista ja laadukkaista hotelleista minäkin pidän! Ihana väripilkku noiden muiden pilvenpiirtäjien seassa ja vaikuttaa muutenkin kaikin puolin viihtyisältä paikalta

Reply
Asko 10 helmikuun, 2017 - 10:27 pm

Kiitos Anna! Tuo on sellainen hotelli, johon tekisi mieli mennä seuraavalla Singaporen reissulla. Todella persoonallinen kaunistus.

Reply
Kaisa 10 helmikuun, 2017 - 7:23 pm

Hauska lukea tällaisista paikoista joihin ei itse tulisi mentyä 🙂

Reply
Lotta | Watia.fi 10 helmikuun, 2017 - 5:30 pm

No tuo hotellei ei jää kaupungissa varmasti huomaamatta. Singaporen hintatasoon nähden tuntuu tosiaan erittäin hyvältä diililtä tuo club-tason huone hyvine etuineen. Singapore toivottavasti tässä jossain vaiheessa taas kutsuu, joten täytyy yrittää katsella, jos vaikka tuonne jotain hyviä diilejä löytyisi. 🙂

Reply
Arto / Cocoa etsimässä 10 helmikuun, 2017 - 4:58 pm

Onpa todella väriläiskä. Erityisesti ulkokuori on varsin vaikuttava. Vaikka eipä nuo sisäosatkaan pöllömmältä näytä.

Club loungeissa on puolensa. Yleensä vain ei malta viettää aikaa hotellissa, oli se kuinka hieno tahansa kun kaupunki itsessään tarjoaa niin paljon nähtävää ja koettavaa. Ja Singaporen kohdalla syötävää!

Reply
Heidi / Fiiliksiä & hetkiä 10 helmikuun, 2017 - 2:19 pm

Oi, kiitos vinkistä! Voin helposti kuvitella itseni pitämään reissun ”toimistotuntejakin” tuonne allasalueelle. Kuvienkin perusteella näytti kivalta. Hyvä myös kuulla, että on vertailupohjaa muista ko kaupungin hotelleista. Jos ei ole käynyt kuin yhdessä, on välillä vähän hankalaa sitä kovin ylivertaiseksi julistaa. Teillä oli hyvät vertailukohdatkin 🙂 Kiitos.

Reply
Meidän matkassa / Monna 9 helmikuun, 2017 - 10:37 pm

No onpas magean näköinen hotelli, tosin yli meidän budjetin ylläri. Saas nähdä minkälainen luukku meitä odottaa toukokuussa :’D Muistaakseni kyseessä ei kuitenkaan ihan hostelli ollut..

Reply
Terhi / Muru Mou 8 helmikuun, 2017 - 2:59 am

Todella viihtyisä ja tyylikäs hotelli, tykkään! Eihän tuolta malttaisi edes poistua… Ja lapsettomuudesta plussaa – ainakin jos ne natiaiset oikeasti sitten myös pidetään poissa.

Reply
Kati / Lähinnä Kauempana 7 helmikuun, 2017 - 10:36 pm

Mielettömän kaunis hotelli! Myös sisätilat ovat upeat.

Voi, kun joskus mekin raskittais majoittua clubi-tasoisesti. Ja todellakin ilman lapsia…

Reply
sari 7 helmikuun, 2017 - 10:27 pm

Onpa hotelli, pakko oli käydä katsomassa hintataso. Kieltämättä meilläkin viimeaikoina on hieman mopo karannut käsistä hotelleja ja huoneita varatessa. No sitä alkaa arvostamaan luksusta.

Reply
Sandra / Terveiset päiväntasaajalta 7 helmikuun, 2017 - 5:35 pm

Taisin kattoa tätä kerran 🙂 Kiva postaus hotellista ja tosi kiva vaihtoehto, jos ei dormi budjetilla mene 😀 Ite tykkäsin Marinasta ja ehkä just sen takia että meijät upgreidattiin 🙂 Muuten oisin varmaan ollu pettyny normihintaseen huoneeseen :p Allas siellä oli mun mielestä upein ikinä! 🙂

Reply
Pirita | Matkailoja 7 helmikuun, 2017 - 1:19 pm

Olin jo ensimmäisen kuvan jälkeen ihan myyty. Valtavan kaunis hotelli ja tuo Club-asiakkaiden allas. En tiedä, lähtisinkö sieltä mihinkään (etenkin, jos ja kun siellä ei ole niitä lapsia mekastamassa…)

Reply
Jenna / Huge passion for life 7 helmikuun, 2017 - 10:43 am

Upean näköinen hotelli. Sisustus on todella kiva ja erottuu selvästi edukseen muista hotelleista. Tykkään tuosta asiakaspalveluajattelusta. Vaikka itsellä pikkuinen onkin, niin arvostan sitä, että osa hotellista on erotettu tuollaiseksi K18-alueeksi. Jokaiselle jotakin.

Reply
Stacy Siivonen 6 helmikuun, 2017 - 10:57 pm

Yhtä persoonallinen ja rouhea kuin lentokenttä. Jos minä haluaisin Skandinaviaan, minä kyllä tiedän, mistä se löytyy. Lapsetkin on nitkun natkun, mielummin minä kuuntelen lasten möykkää kuin aikuisten möykkää.

Reply
Heidi/Himomatkaajan Turinoita 6 helmikuun, 2017 - 9:36 pm

Olipa erikoisen näköinen hotelli. Uudella tavalla luksusta, juuri tuolla eleettömyydellään. Varmasti oli nautinnollista olla siellä vieraana!

Reply
Veera 6 helmikuun, 2017 - 6:00 pm

Ihanan luksukselta kuulostava hotelli eikä edes paha hinta tuollaisesta paikasta…

Reply
Heidi / Maailman äärellä 6 helmikuun, 2017 - 11:40 am

Tätä juttua jo odotinkin – eikä tarvinnut pettyä. Menee todella vakavaan harkintaan – ja jos tähän hotelliin päädymme, niin ehdottomasti Club-huone. Vaikka sitten siinä voi käydä niin, ettei kaupunkia malta kolutakaan, kun haluaa vain hotellin altaalle tai Club Loungeen :D. Mutta nyt katsomaan, milta hinnat tällä hetkellä näyttävät. Kiitos jutusta.

Reply
Ne Tammelat 5 helmikuun, 2017 - 11:59 pm

Hei saako kysyä.. mistä tuo kuva tulee nimimerkin viereen? Mulla on tuollainen ankea sininen merkki nyt siinä, osaatko sinä auttaa tai Pirkko ja Anna? Teillä kahdella kuva näkyy hienosti.

Reply
Anna| TÄMÄ MATKA 6 helmikuun, 2017 - 9:30 am

Kuva on Gravatars, eli WP:n oma Avatar 😀
Tuolla voi käydä luomassa sellaisen itselleen http://en.gravatar.com

Reply
Merituuli 5 helmikuun, 2017 - 10:09 pm

Ompa kiinnostava hotelli. Riipputuolit ja keinutuolit olivat ihana väriläiskä. Tyylikkäitä kuvia olet ottanut! ja ymmärsinkö oikein, että mitä useampi cocktail ja ruoka, sen halvempi huonehinta 😉

Reply
Ne Tammelat 5 helmikuun, 2017 - 7:54 pm

Oijoi! Nyt on muuten aika tyylikäs hotelli, viihtyisin! Aika hienosti hoidettu tuo asiakaspalvelu, erottuu kyllä edukseen normihotelleista ja varmasti jää mieleen. Tuo kasviseinäidea on huikea! Nehän ovat nyt kovassa nosteessa. Toivottavasti puutarhuri saa extrakorvauksen noita harventaessa 🙂

Reply
Pirkko / Meriharakka 2 helmikuun, 2017 - 7:06 pm

Koskahan me taas päätyisimme Singaporeen niin kiireettömällä aikataululla, että hotellin uima-altailla ja lounge- ym. eduilla olisi väliä 🙂
Pari kertaa olemme asuneet hotellissa, jossa business/executive/club tms. huoneluokan hintaan on kuulunut alkuillan free drinks & vähän suolaista syötävää ja jos olimme päivällä syöneet kunnon lounaan, niin usein noissa paikoissa noina iltoina hyvin elimme aamiaisbuffetiin asti noilla cocktailruuilla 🙂

Reply
Anna| TÄMÄ MATKA 2 helmikuun, 2017 - 8:10 pm

Meilä on vähän sellainen paha tapa, että ensin ollaan varaamassa ihan perushuonetta, mutta sitten huomataan, että kappas… Clubi-huone tarjolla. Siinä vaiheessa se on aina menoa. Joskus ollaan sinnitelty hotelliin asti, jossa sitten on tarjottu huoneluokan korotusta ”muutamalla” kympillä. (Oikeasti se maksaa tietty aina melko paljon, mutta sitä uskottelee itselleen, että säästää). Nytkin Singaporessa majoituttiin neljässä eri hotellissa ja kaikissa oli Club-huone : )

Reply

Leave a Comment