INFO

by Anna

Tämä matka -blogi on vuonna 2011 perustettu autoilevan ihmisen matkablogi.

Blogi sukeltaa usein syvälle kohteen historiaan, taustoittaa aiheet ymmärrettävästi, tarkistaa faktat pitäen ne erillään mielipiteistä, sekä ottaa tarvittaessa kantaa napakasti. Informatiivisuuden ja vastuullisuuden rinnalla on tarjolla luksusta, upeita maisemia sekä mieleenpainuvia herkkuhetkiä ympäri maailman.

Blogi noudattaa PING Ethics -koodistoa.

Tämä matka -blogi mediatiedot

Tämä matka -blogin kirjoittaja Anna Koskela

Olen pitkänlinjan bloggaaja ja blogikouluttaja, vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija, sisällöntuottaja sekä intohimoinen Instagrammaaja. Erityistaitona Pokémon Go.

Tämä matka -blogi – Lukijat kertovat

Säännöllisesti tuotettuja, innostavia, ajankohtaisia, oman mukavuusalueen ulkopuolisiakin asioita käsitteleviä juttuja, hyviä vinkkejä tarjoavia tarinoita, sekä lukijan maailmankuvaa avartavia kertomuksia.

Ihan loistavaa Anna. Taas kerran. Kommentit vellovat laidasta laitaan, niin kuin pitääkin. Kirjoituksesi koskettaa, liikuttaa, ärsyttää ja kiehtoo.

Hei Anna! Tutustuin blogiisi vasta vähän aikaa sitten, ja olen sen jälkeen lueskellut useampia juttuja. Kiinnostavia ja huikean informatiivisia matkajuttuja. Ja hyviä keskusteluja.

Olen tosi kiitollinen tällaisesta blogista joka välittää neuvoja ja infoa, jotka eivät tulisi edes mieleen. Uskalsin lähteä pitkään haaveilemalleni Keski-Euroopan kierrokselle omalla autolla. Kiitos.

Tämä matka -blogin lukijat

Tämä matka -blogin lukijat rakastavat laillamme hyvä ruokaa ja juomaa, mukavaa ja tyylikästä majoitusta sekä vaivatonta matkustamista. Heillä on rahaa ja mahdollisuuksia toteuttaa ajoittain unelmiaan.

Mediakortti

Google Analytics – lukuja

Google Search Console

Tapoja työskennellä kanssani

Voit työskennellä kanssani monella eri tapaa. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi. Yleisimmin yhteistyö toteutetaan jollakin seuraavista tavoista:

  1. Pressikutsu tai blogimatka
  2. Esittely hotellista/palvelusta/tuotteesta
  3. Sponsoroitu postaus, banneri tai linkki. Arvonta tai kilpailu.

1. Pressikutsu tai blogimatka

Onko sinulla tilaisuus, johon haluaisit minut käymään? Tai kenties etsit matkabloggaajaa blogimatkalle? Olen työskennellyt lukuisten turistitoimistojen kanssa. Tässä muutamia esimerkkejä:

Portfolio sivulta löydät esimerkkejä mediamatkojen materiaalista, sekä sisältöyhteistöistä.

2. Esittelyt

Teen yhteistyötä niiden firmojen ja tuotteiden kanssa, joiden koen sopivan blogiini ja yleisölleni. Esittelyissä en käytä valmista materiaalia, vaan kirjoitan ja kuvaan itse. Näin voin varmistaa, että esittely todella istuu blogiini ja toimii lukukokemuksena, ei vain mainoksena yleisölleni. Jos sinulla on tuote tai palvelu josta haluaisit minun kirjoittavan, ota yhteyttä. Esimerkkejä tehdyistä esittelyistä löydät portfolio sivulta.

Vahvistaisin jälleen yhteistyömme jota mielellään teemme kanssanne. Myös Espanjan kollegani on mukana – Taina Kivistö-Valta, kehitys- ja markkinointipäällikkö, Sixt Autovuokraamo

Dear Anna & Teppo, we thank you very much for your kind cooperation and congratulation for your wonderful article on your blog! Daniele Capriglia, Masseria Salinola

Wow, it is fantastic. Thank you very much! Nice pictures about Matera!!! Really thank you, Elisabetta, La Dimora Di Metello

Dear both, Thank you so much!  Two great features and some lovely images Anna! Katie Hollamby | Cluster Director of Public Relations | Anantara Layan Phuket Resort

3. Sponsoroitu postaus, banneri, linkki, arvonta tai kilpailu

Ostettu linkki tai sponsoroitu postaus voi olla tarpeen, jotta saat tuotteellesi näkyvyyttä Googlessa. Arvonta tai kilpailu taas on nopea ja helppo tapa saada tuotteelle tunnettuutta. Voit yhdistää tämän esittelyyn blogissa tai voin järjestää arvonnan tai kilpailun blogin some-kanavissa. Ota yhteyttä minuun saadaksesi tietää hinnat.

[contact-form-7 id=”20739″ title=”Yhteydenottolomake 1″]