Kata Rocks | Luksuskuplassa Phuketissa 💙

by Anna

A Taste Of Luxury At Kata Rocks

Yhteistyössä Kata Rocks. Villa yöltä n. 700€

Kata Rocks | 200-neliöiset villat infinity pooleineen ja kultaisine auringonlaskuineen. Klubitalon seafood platterit, Louis Roederer -samppanjat ja yksityiset romanttiset illalliset rantakalliolla. Kaikkialla 180 asteen näkymä turkoosille Andamaanienmerelle. Tällainen on Infinite Luxury -kokemus. Tällainen on Kata Rocks.

Kata Rocks

Kata Rocks | VIP-tunnelmaa heti lentokentältä asti

Phuketin sirpinmuotoinen Kata Beach rajoittuu kummastakin reunasta vehreään niemekkeeseen. Merelle työntyvän kallion päällä, etäällä rannan vilskeestä, sijaitsee Kata Rocks.

Kata Rocks totuttaa matkalaiset VIP-tunnelmaan jo ennen hotellille saapumista. Auto ja kuljettaja odottavat lentokentällä, ja tunnin matka sujuu tasaisen miellyttävästi ja vaivattomasti. Samalla saa hyvän kuvat siitä, mitä ympäristöllä on tarjottavana. Jos rehellinen olen, en usko kovinkaan monen poistuvan Kata Rocksista lomansa aikana. Miksi kukaan tekisi niin vapaaehtoisesti? Itselleni tuli lähinnä mieleen linnoittautua villaan ja poistua hotellista vasta kannettuna.

Ei ole sattumaa, että Kata Rocks on yksi Phuketin parhaimmista viiden tähden luksusresorteista. Monet luksusresortit ovat nykyisin niin viimeisen päälle tuunattuja, jäykkiä ja sisältävät niin monta yksityiskohtaa, että itse vieras hukkuu liikaa viilattuun konseptiin. Onko oikeasti tarpeen voida valita kymmenistä tyynyistä juuri se oikea Anti Aging -tyyny, joka luovuttaa yön aikana E-vitamiinia ihooni? Tai valita etukäteen huoneeseen iltaisin loihdittava tuoksu listalta?

Kata Rocksin konsepti on selkeä. Asiakas kääritään ystävälliseen ja rentoon palveluun, joka huomioi kaiken, mutta ei jäykistele. Hotellissa on jopa nimennyt vanhahtavat butler- ja concierge-palvelut uudelleen. Kata Rocksissa vieraiden tarpeista pitää huolta Rockstar.

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks | Sijainti, sijainti ja sijainti!

Kata Rocks valkoiset villat on rakennettu erittäin jyrkkään rinteeseen. Niiden nimi, Sky Villa, kuvaa hyvin näkymää. Alapuolella kimmeltävä Andamaanienmeri ja Koh Pu -saari ovat ihailtavissa kuin taivaasta käsin. Sinisen meren ja valkoisten rakennusten yhdistelmä tuo mieleen Välimeren.

Kun resorttia aloitettiin rakentamaan Katan päätyyn, paikalla ei ollut kuin kalliota. Tästä tulee myös paikan nimi, Kata Rocks. Siellä täällä on edelleen jäljellä valtavia lohkereita, joista on tehty osa arkkitehtuuria. Alueella kävellessään näkee ja kokee korkeuserot rinteessä, mutta parhaiten tämän hotellin ainutlaatuisen sijainnin ymmärtää vasta ilmakuvia katsoessaan.

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks | Yhden makuuhuoneen Sky Villa on kooltaan vaatimattomat 175 neliötä

Kaikki Kata Rocksin 34 villaa avautuvat näkymiltään kohti Andamaanienmerta. Villat on sijoitettu rinteeseen lähekkäin toisiaan, mutta muurit ja katokset suojaavat vierailijan yksityisyyttä täysin. Vaikka vain muutaman sadan metrin päässä alapuolella on erittäin vilkas Kata Beach, nautitaan Kata Rocksin terasseilla täydellisestä hiljaisuudesta ja aamuisin lintujen laulusta.

Yhden makuuhuoneen villa on kooltaan hulppeat 175 neliötä. Villoja löytyy eri kokoisia aina neljään makuuhuoneeseen saakka. Tämä huoneisto käsittää makuuhuoneen, keittiön ja oleskelutilan, kaksi kylpyhuonetta ja terassin uima-altaineen. Keittiö ja ruokailutila rajautuvat kauniisti olohuoneesta ollen kuitenkin yhtä ja samaa tilaa. Oleskelutilan koko huoneen kokoiset lasiovet varmistavat, että näkymä merelle on täysin esteetön.

Sisustus on minimaalinen, tai sanoisinko skandinaavinen. Paljon on käytetty kahvinruskeita lämpimiä sävyjä ja tyylikkään kaunista kyyhkynharmaata. Terassi jatkaa tilan harmoniaa ja sisustuksen värejä.

Huoneistossa on kaikki mahdollinen älykkäästä valaistuksenohjauksesta aina täysin varusteltuun keittiöön saakka. Ilmastointi, verhot ja audiot ohjataan iPadin näytöltä.

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks | Auringonlaskut

Illasta kannattaa uppoutua ulkosohvan syleilyyn ja katsoa kuinka aurinko laskee oman seitsemän metrisen uima-altaan taakse. Saimme bonuksena vielä keltaisen pienen papukaijan keikistelemään kuvajaiselleen altaan reunalle.

Toinen vaihtoehto on siirtyä klubitalolle nauttimaan auringonlaskusta ja maistelemaan vaikka paikan omaa nimikko giniä. Moni kehuu tämän baarin olevan kaikkein parhain paikka Katalla ilta-auringon ihailuun. Kovin monessa baarissa en ole alueella vieraillut, mutta uskon, että tätä näkymää on hyvin vaikea laittaa paremmaksi.

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks | Instagrammaava uima-allas

Klubitalon edessä sijaitsee Kata Rocksin kuvatuin kohde. 35 metriä pitkä infinity pool, jonka edessä on rivistö valkoisia päivävarjoja sekä takana turkoosi Andamaanienmeri. Kun aamupäivän kirkas valo saa päivävarjojen siluetit heijastumaan uima-altaaseen, ei ole epäselvää, miksi tämä uima-allas on noussut jo ikoniseen maineeseen.

Aamiaisen voi halutessaan nauttia myös uima-altaan vierellä. Todella harvoin voi cappuccinoaan hörppiä vastaavassa paikassa. Ympäristö saa kyllä maisemanrakastajan vajoamaan täydelliseen flow-tilaan.

Jos ajatus Instagrammaavasta kuvasta Kata Rocksin uima-altaalla houkuttaa, mutta kukkaro ei pidä 700 euron yöhinnasta, on olemassa myös oikotie pieneen VIP-hetkeen. Kata Rocks myy Infinite Luxury Daypass -paketteja 5000 THB:n hintaan. 140 euron hinta pitää sisällään lounaan, juomia ja hieronnan upeassa spassa. Toinen erittäin suosittu tapahtuma on Kata Rocksin Champangne Pool Party & Brunch, joka järjestetään kerran kuussa. 4500 THB hinta pitää sisällään free flow samppanjan.

Sellainen huomio, että vaikka uima-altaalla poseeraavatkin näkyvimmin ”Kauniit ja rohkeat”, niin kyllä ”Entisten nuorten sävellahja” -osastokin on hyvin läsnä hotellissa – ja nimenomaan yöpymässä, ei vain käymässä. Kaikilla ei vaan ole hinkua julkistaa itsestään kuvia netissä.

#katarocks #katarocksphuket

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks

Kata Rocks


Phuket Luxury Villas Thailand | Kata Rocks Official Site

Kata Rocks’ Collective Series XIV – Phuket’s most talked about party – returns on Saturday 30 March 2019, starting from 6:30pm, with a ’Parisian Night’ themed party, embracing the French ’joie de vivre’ in a celebration of life, libertinage and the pursuit of a great night out….

Lisää kirjoituksia samalta maantieteelliseltä alueelta

16 comments

Minna M 28 maaliskuun, 2019 - 2:12 pm

Kuulostaa kiehtovalta ja kuvatkin on kauniita. Kelpaisi instakuvia laitella. Pihinä ja köyhänä tulee valittua aina se halvin vaihtoehto.

Reply
hanna 28 maaliskuun, 2019 - 12:53 pm

Upealta näyttää ja hauska että he tarjoavat tälläisiä paketteja jotta hiukan edullisemminkin pääsee fiiliksestä nauttimaan 😀 Tai no, miten fiilikseen noissa sitten pääsee loppupeleissä, mutta ajatus ainakin Instagrammaajille voi olla houkuttava.

hanna
https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Reply
Virpi/Hätälasku matkablogi 23 maaliskuun, 2019 - 10:53 am

No nyt on paikka! Aivan ihana, eihän tuosta muuta voi sanoa. Hintakin on aivan ihana, mutta voisin kuvitella että se hetkellisesti unohtuu noissa ympyröissä. 😀

Reply
Anna 27 maaliskuun, 2019 - 1:03 pm

Kiitos Virpi

Hinta on ihan omissa numeroissaan, mutta hyvää ei saa halvalla!

Reply
Viltsumari 28 maaliskuun, 2019 - 9:05 am

Upea näköala, miellyttävä ilmapiiri ja muutenkin toimiva loma. Mitä sitä muuta tarvitseekaan matkakohteelta?! Tuo iltaisin valittava tuoksu josta aluasa mainitsit, olisi niin mun juttu , mutta tyyny kuulostaa jo omituiselta. Olisipa vara matkustaa.. onneksi on vara haaveilla. 🙂

Reply
Paula - Viinilaakson viemää 23 maaliskuun, 2019 - 4:32 am

No wautsi mikä auringonlasku! Ja hotelli myös. Kyllä joskus voisi metsissä reppujen kanssa samoilemisen ja hikoilemisen vastapainoksi vetaista tuollaisen luksus-löhöloman. Ainakin tuo oma uima-allas näyttää kovin houkuttelevalta, ja ruoat myös. Harvemmin tulee osallistuttua mihinkään hotellin aktiviteeteista mutta thaimaassa ehkä koittaisin ainakin hierontaa tai joku spakin voisi olla kiva kokemus.

Reply
Anna 23 maaliskuun, 2019 - 8:03 am

Kiitos Paula

Tuo auringonlasku oli aivan maaginen. Turhaan paikkaa ei sanota parhaimmaksi paikaksi Katalla ihailla sitä.

Jos aina olisi vain samppanjaa ja vaahtokarkkeja tai vastaavasti telttaa ja reppuja, niin siihen taatusti kyllästyisi. Siksi onkin ihana käydä välillä ihan toisenlaisessa paikassa yöpymässä.

Hotellin Spa oli taivaallinen. Aivan ihana hieronta!

Reply
Periaatteen Nainen 22 maaliskuun, 2019 - 10:43 pm

Niin kuin moni muukin on todennut niin ei tämä ihan omantyyppinen tapa ole lomailla, MUTTA ehkä sitä joskus olisi mukava muutamaksi yöksi sukeltaa tuollaiseen ylellisyyteen… ja ottaa koko vuoden edestä Instagram-kuvia 🙂

Reply
Anna 23 maaliskuun, 2019 - 8:00 am

Kiitos

Se on hieman siten, että monikaan ei sano haluavansa lomailla näin ja kertoo, että vaatimatonkin kelpaa, mutta jos tilaisuus tulisi, niin kukaan ei kieltäytyisi : ) Siksi tällaiset paikat ovat aivan ihania häämatkalla tai syntymäpäivänä, koska silloin voi oikein luvalla panostaa siihen juhlaan!

Reply
Anna 18 maaliskuun, 2019 - 6:15 am

Kiitos Riitta

Ihanaa aurinkoa tuolla kyllä riittää. Siitähän maa on tunnettu. Takuuvarmasta lämpöisestä auringosta.

En kyllä tiedä miten Thaimaan poliittinen tilanne matkailua jarruttaisi? Nythän täällä on juuri vaalit tulossa, mutta eivät nekään aiheuta mitään ongelmaa.

Reply
Eve, Jetlaggies 16 maaliskuun, 2019 - 11:00 am

No ohhoh, mihin olette päässeet!:) Toisin kuin niin moni muu, en tykästynyt Kataan tai Phuketiin ollenkaan pari vuotta sitten käydessämme, emmekä yleisesti ottaen edes ole suurten luksushotellien ystäviä vaan ennemmin kiinnostelevat pienet autenttisemmat ja idylliset boutiquehotellit keskellä luontoa ja sitä kunnioittavia puutarhoja. MUTTA pakko myöntää, että kyllä sitä tuolla Kata Rocksissa voisi muutaman hetken lillutella varpaitaan omassa altaassaan lasi kuplivaista kädessä;D Luksus on joskus vaan tosi paikoillaan. Olemme välillä matkoillamme menneet päiväpassilla luksusaltaille päiväksi oleskelemaan, vaikka emme olisi paikassa yötä viettäneetkään. Emme ole rantaihmisiä, mutta joskus aktiivireissun jälkeen tarvitsee vaan kunnon lokoiluslotin lomaan, ja siihen tällaiset paikat varmasti sopivat. Enkä itsekään varmaan tuolta poistuisi, sillä tuolla saisi selkeästi olla rauhassa omassa kehdossaan kaikesta Katan katujen häsästä:)

Reply
Anna 18 maaliskuun, 2019 - 6:12 am

Kiitos Eve,

Kävin katalla ensimmäisen kerran joskus 1990-luvun lopulla, jolloin osa teistä oli vielä hiekkateitä ja suuret hotellit puuttuivat liki kokonaan. Paljon on muuttunut niistä ajoista ja ei tosiaankaan parempaan suuntaan. Yleensä olemme aina kuitenkin Phuketin reissulla Katalla ja Karonilla käväisseet muistoja virkistämässä. Phuketiin saa edullisia lentoja ja vuokra-autolla olemme sitten ajelleen katselemaan rannikkoa kumpaankin suuntaan.

Luksushotellien mukava puoli on se, että ne on yleensä rakennettu sellaiseksi, ettei ulkopuolinen meno kamalasti haittaa.Eli niissä tosiaan voi viettää hetken omassa kuplassa : D

Reply
Merja / Merjan matkassa 14 maaliskuun, 2019 - 8:06 pm

Wau, onpa hieno! Jos tuolla olisi joskus mahdollista yöpyä (hinta on kyllä melko suolainen, auts) niin en minäkään tuolta pois lähtisi, vaan linnoittautuisin divaanille tai uima-altaaseen. Shampanja party kuulosti myös houkuttelevalta ja ”kohtuuhintaiselta”, jos shamppista saa juoda niin paljon kun jaksaa 🙂 Kata Rocksin tapaiset hotellit ovat once-in-the-lifestyle elämyksiä ellei tule lottovoittoa.

Reply
Anna 16 maaliskuun, 2019 - 4:54 am

Kiitos Merja

Oli hieno! Hinta on ”hieman” reipas, ja valitettavasti edes sesongin ulkopuolella ei tipu alle 500 euron. Sen sijaan samppanjabrunssit ja daypassit on hinnoiteltu minusta hyvinkin maltillisesti. Eli voisi ihan hyvin mennä tuonne päiväksi ja sitten nukkumaan johonkin vähän vaatimattomampaan paikkaan.Tai sitten vaikka 50-vuotisjuhlia tuolla muutaman päivän, koska synttäreihin usein panostetaan kunnolla.

Parastahan näissä on se, että kokemus todellakin on unohtumaton, koska harva meistä tällaiseen on kovinkaan tottunut : )

Reply
Pirkko / Meriharakka 14 maaliskuun, 2019 - 2:05 pm

Meillä nämä tällaiset majoitukset menisivät niin hukkaan, sillä hotellipäivät ovat melkein nou nou meillä toistaiseksi ainakin. Afrikan kierroksellamme oli muutama rantapäiväkin ja niitä oli mielestämme ihan liikaa 🙂 vaikka niiden myönteisenä puolena oli sentään se, että ne olivat paria lukuunottamatta aina uudella rannalla.
Vähemmän suosituissa kohteissa hotellin ainoan uima-altaankin sai usein omaan käyttöönsä, mutta silti emme ihan kaikkialla päässeet edes altaaseen asti, jossain sentään!
Mutta kieltämättä upean näköistä, vaikken itseäni noille divaaneille osaakaan kuvitella 🙂

Reply
Anna 16 maaliskuun, 2019 - 4:50 am

Kiitos Pirkko

Rantapäivät eivät oikein ole minunkaan mieleen, koska en jaksa rannalla makoilla. Jos hotelli/rantapäivään saa yhdistettyä jonkun pienen aktiviteetin tai ohjelmaa, kuten hierontaa, kokkikoulua ym, niin sitten viihdyn oikein hyvin.

Pidän uima-altaista (siis niiden katselusta), mutta en niinkään uimisesta. Eli tosiaan en välttämättä ole minäkään jokaiseen altaaseen asti päässyt. Teppo sen sijaan viihtyy vedessä minua paljon paremmin.

Reply

Leave a Comment