Tinder-kuva. Mies – Vältä näitä.

by Anna

Tinder-kuva. Mies – Vältä näitä. Empiirisen kokemuksen valossa voin melko luotettavasti kertoa, millaisia mokia miehet Pohjois-Pohjanmaalla Tinderissä tekevät.

Tinder-kuva. Mies – vältä näitä | Empiirisen kokemuksen valossa voin melko luotettavasti kertoa, millaisia mokia miehet Pohjois-Pohjanmaalla Tinderissä tekevät. Kannattaa huomata se, että etelässä ”eräjorma” voi olla kuuminta hottia. Moni helsinkiläinen nainen menee pähkinöiksi maastoasusta ja ämpärillisestä ahvenia.

Harmillisesti en tietenkään voi liittää tähän mitään kuvamateriaalia, mutta koittakaa kuvitella.

Tinder-kuva. Mies – Vältä näitä.

Tinder kuvat ovat yleensä vaikeita miehille. Kyseessähän on tietynlainen ottelu, missä nainen pitäisi saada kiinnostumaan heti ensimmäisellä kuvalla. Tilanne on mutkistunut sen myötä mitä enemmän ihmiset ovat rohkaistuneet liittymään erilaisiin seuranhakupalveluihin. Naiset eivät yksinkertaisesti enää halua nähdä säälittäviä vessaselfieitä ja 6-pack paidattomia kuvia.

Listaus: Tinder-kuva. Mies – Vältä (ainakin) näitä.

Hauki tai lohi, myös muut kalat tai karhu, hirvi, peura, poro ym. Joskus myös ase. En ole tuttavapiiristäni löytänyt vielä yhtään naista, johon nämä vetoaisivat. Oikeasti? Kuollut eläin. Metsästys, riista ja kalastus on tosi jees, mutta ei deitti-ilmoituksessa. Kokeile sen sijaan tätä: Kerro kuvan yhteydessä minkälaista herkkuruokaa laittaisit siitä kuolleesta elikosta.

Auto, moottoripyörä, peräkärry ja traktori. Ajoittain myös mönkijä tai ruohonleikkuri (?!). Vaikka kulkuneuvosi on luonnollisesti sinulle rakas, tässä mennään hintalappu edellä. Kusinen Kiasi ei oikeasti kiinnosta ketään. Laita siis kuva ajokistasi vain, jos se oikeasti kääntää katseita. Jos sinulla taas on hieno harraste/kesäauto tms. niin ehdottomasti kuvaa peliin. Mikä olisikaan somempaa kuin kruisailla museoautolla kesäillassa.

Pelkät laavu-, nuotio-, kuksa-, lakkaämpäri-, ja suopursukuvat. Kertoo toki erähenkisyydestä ja metsästäjä-keräilijästä, mutta mitäpä jos ottaisit kuvan, jossa sinä poimit niitä lakkoja, sytytät nuotiota tai istuskelet mättäällä. Toimii 99% paremmin. Kerro vielä, miltä tuntuu aamu-usvan nousu yöttömässä yössä.

Kuva golfbägistä, padel-mailoista, läskipyörästä tai salikuva ilman sinua pelkästä treenikassista. Harrastuksista kertominen on mielekästä kuvin, mutta laita mieluummin kuva, missä olet tullut maaliin suunnistuksen jälkeen, poseeraat jonkun hassunhauskan kisamaskotin kanssa tai seisot vesiesteessä. Siihen pystyy samaistumaan paljon paremmin.

Naamioituminen. Maskit olivat ja menivät. Ilman aurinkolasejakin voi olla. Laskettelu-, moottoripyöräkypärä päässä sinusta ei kyllä näy yhtään mitään mielenkiintoista.

Kuva sovituskopissa, jossa vaatteissa hintalaput kiinni tai nojailu automyymälässä hienoon autoon. Tarvitseeko tätä edes selittää, miksi idea on varsin typerä.

Kuva alaviistoon ja vain puoli päätä, kuva sohvalla röhnöttämässä. Oikeasti? Pystyt kyllä parempaan.

Epärealistiset kuvat. Luuletko, että et jää kiinni? Älä yritä näyttää 190cm pitkältä, jos olet pätkä. Äläkä muokkaa kuviasi niin, että deittiseurasi ei tunnista sinua tapaamisella heti.

Epämääräiset netistä varastetut valokuvat. Joutsenet, sydämet, latteat mietelauseet. En suosittele. Tip: Jos deittailisit minua, niin älä käy suhteen kariutumisen jälkeen imuroimassa valokuvia blogistani ja käytä niitä. Se ei ole siistiä. Näin on ihan tosielämässä käynyt.

Maisemakuvat. Hienoja, mutta kokeile toisaalta niin, että sinä olet osa maisemaa. Kuvaa itsesi katsomassa kosken kuohuihin, istumassa rannalla ihanassa ilta-auringossa jne. Revontulikuvat ovat käytännössä ainoita kuvia deittisaiteilla, jotka toimivat myös ilman ihmistä.

Nuoruuskuvat. Joo – Ei.

Lapset ja koirat. Älä herranjestas esittele lastenlastasi Tinderissä. Äläkä mielellään omaakaan lastasi. Koirakuva voi olla hyvä. mutta liian monta kuvaa koirasta huono. Ota kuva mieluiten kuva koirasta niin, että sinä olet pääosassa ja koira taka-alalla.

Kuva selästäsi/rintakehästäsi, olkoonkin kuinka treenattu vaan, on ehdottomasti no-no. Pidä hyvä mies vaatteet päällä. Ja tatuoinnit. Ehdit niitä myöhemminkin esitellä.

Kuvat pullottavasta sepaluksesta, märistä yläreisistä tai seksiin viittaavat muut rivot kuvat. Älä. Yksinkertaisesti vain – Älä. Kaikki suoraan toimintaan viittaava vain yksinkertaisesti yleensä ällöttää naisia. Voit lähetellä niintä Dick Picejä luvan kanssa sitten, jos kaveruus edistyy.

PRO TIP: Video. Toimii aina.

Osuinko lainkaan oikeaan?

Kirjoittelen jossain vaiheessa huomioita esittelyteksteistä.

Lisää kirjoituksia samalta maantieteelliseltä alueelta

Leave a Comment