The Quincy Hotel – Vahva hotellisuositus Singaporeen

by Anna | TÄMÄ MATKA

The Quincy Hotel by Far East Hospitality

The Quincy Hotel on 6. sijalla Trip Advisorin Singaporen hotelleissa. Koska Singaporessa on 308 hotellia, voi TOP10 pääsyä pitää eräänlaisena laadun takeena.

The Quincy Hotel on erinomainen vaihtoehto Orchard Road:in osin jo vanhoiksi päässeille hotelleille. Singaporessa kun kosteasta ilmastosta johtuen varmin valinta on melko uusi hotelli, tai ainakin hotelli ilman kokolattiamattoja. Et oikeasti halua tietää, mitä hienoissakin hotelleissa mattojen alla kasvaa.

The Quincy Hotel sijaitsee lähellä hyväpalkkaisten Cairnhill:in asuinaluetta. Paragon ostoskeskus on noin 3 minuutin kävelyn päässä, kuten myös Mount Elizabeth Medical Centre. Tätä sairaala allekirjoittanut kokeili ihan huolella, juttua voi kauhistella täältä). Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy myös hyvä Newton Hawker Centre ja Orchard Road MRT-pysäkkille on 10 minuutin matka .

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel on ollut suuren hypen kohteena Singaporessa pitkään ja huonetta sinne oli joulukuussa 2016 hieman vaikea saada. Boutique-hotellissa kun on ”vain” 108 huonetta. Hotelli on ”jo” kuusi vuotta vanha, mutta se on onnistunut brändäyksessään erinomaisesti.

Pienen kokonsa lisäksi The Quincy Hotel voi olla monelle mieleen omalaatuisen tyylinsä takia. Futuristista lasia, terästä, mokkaa, taljoja lattialla, taideinstallatioita vessassa ja 12.kerroksessa lasikuution mallinen uima-allas, josta voi katsella pohjan läpi suoraan alas tielle.

Ulkotiloja on käytetty hyvin hyödyksi ja ruuan voi syödä vesialtaiden katveessa rennosti erilaisissa mukavissa pöytäryhmissä. Voit paistatella auringossa tai vetäytyä katoksen alle suojaan. Kummassakin tapauksessa varo kauniin värisiä, erittäin ovelia ja hauskasti äänteleviä lintusia, jotka nappaavat lautaselta välittömästi osansa, jos jätät ruuan hetkeksikään vartioimatta.

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel

Huone ja uskomattomat hotellilakanat

The Quincy Hotel tarjoaa normaaleja Studioita, että Studio Deluxe-huoneita. Studio Deluxe-huoneen koko on mukavat 32 neliötä.

Huone oli tyylikäs ja sisustuksessa on käytetty kiveä sekä värejä hyvällä maulla. Huoneen suuri ikkuna avasi anteliaasti maisemaa 14. kerroksen korkeudesta. Ilmastointi oli hieman liiankin tehokas ja jäähdytti ilman jäätäväksi hetkessä, joten varovaisesti sen säätöjen kanssa.

Eriksen pitää mainita niistä hotellien puhtaista valkoisista lakanoista, mitä monet blogarit jutuissaan hehkuttavat.

The Quincy Hotel :in lakanat ovat pitkäkuituista egyptiläistä puuvillaa, joka on puuvillalaatujen aatelia. Lankatiheys on korkealaatuisessa puuvillakankaassa vähintään 200TC (eng. thread count), mikä tarkoittaa ommeltujen lankojen määrää pysty-ja vaakasuunnassa neliötuumalle. Mitä korkeampi lankatiheysluku siis on, sitä korkeampaa on laatukin. The Quincyn lakanoiden lankatiehys oli uskomattomat 400TC! Kelpasi siinä köllötellä

Kylpyhuone oli varustettu erillisellä kylpyammeella ja sadesuihkulla. Kuten nykyisin liki kaikissa uusissa hotellissa, täälläkin vessan ja huoneen välissä oli liki ainoastaan vain lasia. Kylpyhuoneessa oli myös kaksi ikkunaa ulospäin, joten ikkuna verhot kannattaa laskea ainakin yöksi alas. Molton Brownin hygieniatuotteissa oli mukava sitruunanruohon raikas tuoksu.

Hinta ja edut

Huoneen hintaan kuului hyvä aamiainen, pientä purtavaa drinkkeineen klo 18-20, minibaarin täysi käyttö (olutta, kookosvettä, soijamaitoa, soft-drinkkejä, vettä), wifi sekä kahden vaatekappaleen pesettäminen päivittäin hotellin laskuun.

Deluxe studion hinnat tammikuussa 2017 alkaen 190€/yö. Kun laskee mukaan huoneen hintaan kuuluvat edut, on se erittäin kohtuullinen Singaporen hotellihinnaksi! Tarjouksia kannattaa myös etsiä.

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel

Uima-altaana lasikuutio

12.kerroksessa on  lasikuution mallinen uima-allas, josta voi katsella pohjan läpi suoraan alas tielle. Rehellisyyden nimissä sanottakoon, että silloin tarvitset kyllä uimalasit. Alue toimi hyvin myös chillailussa. Juomia sai veloituksetta suoraan jääkaapista ja tilaa löytyi yllättävän hyvin. Singaporen kosteassa ilmassa ylhäällä käyvä pieni tuulenvire viilensi ihanasti ja maisemaa katsellessa huomasi jälleen kerran, kuinka vihreä kaupunki Singapore onkaan.

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel

The Quincy Hotel

QuincyHotel_Image8Small

Lisää kirjoituksia samalta maantieteelliseltä alueelta

6 comments

Peter 5 helmikuun, 2019 - 6:59 pm

Täältä saa myös kevyttä lounasta. Iltapäivällä on tarjolla ollut todella hyviä kakkuja. Minä otan yleensä liikaa paitoja mukaan matkoille, mutta nyt olen kiitollisena käyttänyt huoneen hintaan kuuluvaa parin vaatekappaleen pesumahdollisuutta. On täällä vaan niin kuumaa ja kosteaa. Näitä palveluja on ollut kiva käyttää jos on sattunut olemaan paikalla.

Reply
Heidi / Maailman äärellä 28 tammikuun, 2017 - 11:28 pm

Tämä vaikuttaa oikein kivalta! Menee harkintaan. Yksi asia jäi vain mietityttämään. Tykkään kaupunkikiertelyn ohella viettää laiskja tunteja altaalla ja olisi ihan kiva, jos aurinko paistaisi altaalle. Kuvan perusteella allas on katoksen alla, joten onko niin, ettei aurinko allasalueelle kunnolla paista?

Reply
Anna| TÄMÄ MATKA 29 tammikuun, 2017 - 9:21 am

Juu, allas on katoksen alla, joten siellä ei kyllä aurinkoa saa :/ Itseäni se ei haittaa, koska pysyttelen varjossa aina, mutta tosiaan, ei tuolla voi rusketusta hankkia.

Mutta ei hätää. Kurkkaa blogiin muutaman pivän päädtä. Teen juuri juttu mun ehdottomasta suosikkihotellista Singaporessa. Ja uima-allas täyttää varmasti kaikki odotukset. Eikä ole kalis, vaan Quincyä edullisempi.

Reply
Heidi / Maailman äärellä 29 tammikuun, 2017 - 11:20 am

Mahtavaa. Kiitos <3. Jään odottamaan.

Reply
Lumo 23 tammikuun, 2017 - 4:52 pm

Näyttääpä hyvältä. Huoneen hinta kuulostaa ihan kohtuulliselta etuihin ja laatuun nähden.

Sen verran täytyy tekstiilialan asiantuntijana korjata/selventää yksityiskohtaa, että lankaluku on loimi- ja kudelankojen yhteenlaskettu määrä neliötuumalla kangasta. Kangas siis kudotaan, ompeleminen tarkoittaa jo kudotun kankaan työstämistä. Mitä suurempi lankaluku, sitä tiheämmin kudottua kangas on. Mitä korkeampi lankaluku tuotteessa on sitä vahvempi, tiiviimpi ja helpommin siliävä kangas on.

Reply
Anna| TÄMÄ MATKA 23 tammikuun, 2017 - 6:19 pm

😀 😀 Ja minä kun luulin, että osasin asian selittää jotenkin. Eli todettakoon, että lankoja on enmmän kuin riittävästi joka suuntaan noissa lakanoissa!

Reply

Leave a Comment