Singaporen lennot peruttu 😭

Singaporen lennot peruttu 😭

helmikuu 26, 2019

Teppo lentää juuri kohti Singaporea – minä en. Ikävä tilanne, mutta paljon ikävämpi on tähän johtanut tapahtumaketju.

Jokainen varmasti ymmärtää, että kovin kevein perustein tai hetken mielijohteesta en lähde peruuttamaan hinnakasta lentoa Oulusta Singaporeen ja kolmen viikon reissua Aasiassa. Raha on nyt kuitenkin tässä täysin sivuseikka. Tärkeintä on tehdä oikeita ratkaisuja.

Ikävintä tässä asiassa on se, että minä en ole tämän haitallisen tekemisen kohde, vaan valitettavasti minua paljon heikommat osapuolet. Asettuisin heidän tilalleen heti, jos vain voisin.

Tunnista kaksoisviestintä ajoissa

Sinua lukija haluan muistuttaa siitä, kuinka tärkeää on aina luottaa omiin ajatuksiinsa ja tunteisiinsa, sillä mitkään sanat eivät voi niitä muuttaa muuksi. Jos jatkuvasti joudut esim. läheisesi kanssa tilanteen, jossa kuulemasi sanat ja näkemäsi teot eivät kohtaa, olet kohdannut kaksoisviestintää. Voit olla hyvinkin hämmentynyt siitä, mitä todella on tapahtumassa, tai tapahtunut.

Ainut keino erottaa tällaisen puhujan todelliset teot ja aikeet, on kirjoittaa toiselle paperille ylös kaikki hänen sanomansa sanat ja antamansa lupaukset ja toiselle paperille kaiken sen, mitä olet itse nähnyt ja kokenut tapahtuvan. Kun vertaat näitä papereita keskenään, näet todellisuuden.

Luulen, että tämän kokeneet tunnistavat heti mistä puhun.


Ei hätää. Palataan normaaleihin matkajuttuihin Singaporen ja Thaimaan Phuketin kohdalla pian. Paikalla on loistava reportterimme Teppo, joka on luvannut päivitellä kuulumisia ahkerasti hulppealla kuukauden reissullaan.

  • 16
  •  
    16
    Shares
0 comment

Leave a Comment