Autonvuokraus Mallorcalla – Paras tapa ottaa saaresta kaikki irti

Autonvuokraus Mallorcalla – Paras tapa ottaa saaresta kaikki irti

Sen sijaan, että kertoisimme autonvuokraamisesta, kertokaamme ja näyttäkäämme syitä miksi vuokrata se auto! Ja vielä kun blogin niche on vahvasti autoiluun kallellaan, niin mikäs sen sopivampaa.

Vahvistaisin jälleen yhteistyömme jota mielellään teemme kanssanne. Myös Espanjan kollegani on mukana – Taina Kivistö-Valta, kehitys- ja markkinointipäällikkö, Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Mallorcalla on paras tapa ottaa saaresta kaikki irti. Autonvuokraus Mallorcallamahdollistaa sen, että vuoristokylät ja kirkot voi nähdä itselleen sopivassa aikataulussa, kiemuratiet edetä itselleen sopivalla vauhdilla ja ruoka/pissatauot pitää juuri itselleen sopivina hetkinä – Ei retkibussin 40 muun kanssa ennalta määrättyinä aikoina.

Autonvuokraus Mallorcalla on sitä paitsi edullista turistiretkiin nähden. Esimerkiksi Aurinkomatkojen kokopäiväretki Solleriin ilman ruokaa maksaa 75 euroa/henki. Viikoksi auto taas irtoaa 100-300 eurolla mallista riippuen. Osaan paikoista, kuten Cap de Formentorille ei edes retkillä pääse.

Pääset lukemaan koko kirjoituksen tästä.