Kranaattiviesti Go Fuck Yourself Putin  Іди на хуй Путін

by Anna

Kranaattiviesti Go Fuck Yourself Putin  Іди на хуй Путін

Viestien kirjoittamisessa viholliselle ei ole mitään, mistä kannattaisi pahastua


Kranaattiviesti Go Fuck Yourself Putin | Ilkeämielisiä viestejä on lähetty katapultilla yli muurien vangiksi jääneiden ja edelleen elävien vihollissotilaiden mukana, tai lingottu vastustajan lättänään otsaan vähintään 4000 vuoden ajan.

Ensimmäisen maailmansodan valokuvissa sotilaat kirjoittavat hymyillen terveisiä tykistökranaattien kylkeen ja toisesta maailmasodasta jokainen varmasti muistaa lentopommit saatetekstein: ”Hyvää pääsiäistä Adolfille”. 9/11 amerikkalaisohjusten terveiset osuivat Afganistanissa al-Qaida-terroristien niskaan.

Voitte olla varmoja, että venäläiset kirjailevat omiin pommeihinsa terveisiä lännelle. Luultavasti venäjällä on myös ihan oma signmyrocket.ru palvelunsa.

Go Fuck Yourself Putin  Іди на хуй Путін
Kuva signmyrocket sivusto

Meni taas tunteisiin

Jussi Halla-ahon kranaattiviestiä ja Facebook-tekstiä on riepoteltu lehtien pääkirjoituksissa ja kolumneissa HS ja KALEVA, sekä paheksuttu yleisönosastonkirjoituksissa. On mennyt ns. tunteisiin.

Aiheena kranaattien signeeraaminen on mitätön juttu. Euroopassa kuolee naisia ja lapsia Venäjän hyökkäyssodan seurauksena, mutta paremmisto on huolissaan siitä, miten sodasta kirjoitetaan. Tämä on jälleen yksi esimerkki yhteiskuntaamme riivaavasta leimaamisilmiöstä. Aina löytyy se taho, joka pahastuu ja aloittaa moraaliposeerauksen. Pyrkimyksenä on aiheuttaa yksilössä syyllisyydentunteita ja epävarmuutta siitä, mikä onkaan enää sallittua ja sitä kautta saada aikaa itsesensuuria.

Jokainen armeijan käynyt ymmärtää seuraavan lainauksen: ”…venäläisten sotilaiden tappaminen tässä, Venäjän synnyttämässä tilanteessa on oikeutettua ja välttämätöntä, riippumatta siitä, onko tapettava venäläinen rintamalla omasta tahdostaan vai pakotettuna.” – Jussi Halla-aho.

Vai onko jossain armeijassa eri lippaita rynnäkkökivääreihin tai eri kranaatteja tykkeihin? Oikeille pahiksille 7,62×51 mm NATO-patruunaa ja M982 Excaliburia, väkisin rekrytoiduilla kumiluoteja ja paputölkkejä.

Kranaattiviesti Go Fuck Yourself Putin
Kranaattiviesti Go Fuck Yourself Putin
Kranaattiviesti Go Fuck Yourself Putin

Ei signmyrocket.com palvelun käyttäjistä osta ammusta, vaan viestin kranaattiin.

Riippumatonta ajattelua harjoittava huomaa helposti, että moraaliposeeraajilta unohtuu olennainen. Ei Halla-aho, tai kukaan muukaan signmyrocket.com palvelun käyttäjistä osta ammusta, vaan viestin kranaattiin. Se ammus ammuttaisiin venäläisiä kohden joka tapauksessa. Mikä sitten olisi sopiva liitännäinen näihin. Signeerattuja rauhankyyhky lehvä suussa?

Kyseinen raha ei tuota lisää ammuttavaa, vaan sillä ostetaan suojavarusteita Ukrainaa ja länttä suojeleville taistelijoille. Tuloilla on ostettu sotilaiden käyttöön muun muassa autoja, droneja, renkaita, generaattoreita ja lämpimiä vaatteita.

Eikä näitä viestejä ole suunnattu anonyymille rivisotilaalle, vaan heidän hallitsijoilleen. Heille, jotka lähettävät sotilaansa turhaan kuolemaan.

Lisää kirjoituksia samalta maantieteelliseltä alueelta

2 comments

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 17 tammikuun, 2023 - 6:52 pm

Harmi, kun nuo Kalevan jutut ovat maksumuurin takana, olisi ollut kiinnostavaa lukea. Hesarin juttu ainakin oli ala-arvoinen. Paljonkohan suomalaiset ovat noita muuten kaiken kaikkiaan ostaneet?

Reply
Anna 17 tammikuun, 2023 - 8:10 pm

Suomesta on tehty yli 600 tilausta, joilla on kerätty yhteensä yli 140 000 dollarin [noin 130 000 euron] edestä varoja.
Tilanne 1/2023

Reply

Leave a Comment