Kikkailu kannattaa aina – Hotellin hinnasta 63€ pois

Kikkailu kannattaa aina – Hotellin hinnasta 63€ pois

huhtikuu 24, 2018

Kikkailu kannattaa aina. Ai kuinka rakastankaan kaikenlaisia plussapalloja ja ostohyvityksiä. Viimeisin ihastukseni on Booking.comin alelinkki, jolla saa 15 € alennuksen hotellivarauksesta.

Koska rakastan myös kaikenlaista kikkailua, olen hieman jalostanut tuota alennuslinkin ideaa. Sillä miksi tyytyä vain yhteen alennukseen, jos on mahdollista saada monta!

Kikkailu kannattaa aina

Kikkailu kannattaa aina | 63€ pois hinnasta 7 minuutissa

Seuraava kohteemme on Lontoo ja tuon miljoonakaupungin hotellien hinnat ovat aivan sietämättömiä. Päädyin hotelliin, jonka kolmen päivän yhteishinta oli 570€. Seurailin hinnan liikkumista viikon verran ja se heilui 550 euron ja 600 euron välillä, hieman aina huoneluokasta riippuen. Harmittavasti hinta ei kuitenkaan pudonnut mitenkään radikaalisti. Koska lähtö on jo huomenna, piti minun hoitaa tämä hotellinvaraus hiljalleen pois alta.

Booking.comin alelinkillä saisin 15 euroa tuosta 570 euron varauksesta pois. Mutta koska hotellihuoneilla on erilaisia hintoja eri päivinä, päätin tarkastaa mikä olisi kokonaishinta, jos varaisin jokaisen yöpymisen erikseen. Palastelemalla varauksen kolmeen osaan sain kokonaishinnan laskemaan 552 euroon.

18 euron säästö on ihan kiva, mutta halusin hinnasta vielä lisää pois. Tekemällä jokaisen varauksen Booking. comin linkin kautta, palautuu kortilleni aikanaan 45 euroa. Silkkaa säästöä siis 63 euroa! Aika hyvä ”palkka” 7 minuutin kikkailulle.

Kikkailu kannattaa aina

Kikkailu kannattaa aina

Heille, jotka aikovat nyt pilata tämän loistavan tyytyväisyyden tunteen kertomalla, että suoraan hotellista olisin varmasti saanut huoneen vielä halvemmalla, niin en muuten olisi. Jos taas tällainen on sinusta ihan naurettavaa pelleilyä, et ole vielä tajunnut, kuinka suunnatonta mielihyvää voikaan tällainen kikkailu tuottaa.

Ohessa 15 euron alelinkki käyttöön, jos sellaista ei vielä sinulla ole.

15 euron alennuskoodi, klik tai ihan osoitteena https://www.booking.com/s/21_8/da3c15c6

PS: Kun vielä ulkoilutin Finnairin Diners Club-korttia, sain napattua itselleni tuhatkunta Finnairin pistettä. Tämä varaushan on jo melkein säästöä 😉

  •  
  •  
  •  
10 comments

10 comments

Susanna toukokuu 16, 2018 - 8:19 pm

Alekoodit ja linkit ovat tosiaan käteviä ja samoin pisteiden keruu joillain varaussivuilla kuten hotelscom.
Kannattaa myös katsoa hotelscombined.com jossa voi vertailla ja etsiä sen edullisimman hinnan. Joskus hinnat vaihtelee niin paljon että joku hyvätasoinen hotelli maksaa toisella sivulla 70e ja toisella 200e yöltä

Reply
Leo Helin toukokuu 4, 2018 - 10:19 pm

Ei minua ne hotellinvaraussivustot sureta vaan ne pienet kivat perhehotellit, joita nämä varaussivustot vievät kuin pässiä narussa. Niiden kannattavuus on laskemaan päin koska varaussivustot vievät niiden lompakosta sen 20-25% joka varauksesta tai jopa enemmän. Isoja monikansallisia hotelliketjuja se ei haittaa läheskään niin paljon. Kohta on vain kolossaalisia persoonattomia hotelliketjuja jäljellä. Taidan pikkuhiljaa tukea pikkuhotelleja varaamalla suoraan niiden sivuilta.

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA toukokuu 5, 2018 - 9:57 am

Kiitos Leo

Tämä on tärkeä huomio. Nyt kun on olemassa paljonkin erilaisia alekamppiksia, joilla asiakasta houkutellaan varaamaan varaussivustojen kautta, jää suoraan varaaminen usein kokonaan pois laskuista. Hotelleilla ei käsittääkseni ole oikeutta itse tarjota huonetta varaussivuja halvemmalla, joten tällöin pitäisi ottaa yhteyttä hotelliin ja tiedustella nätisti päivänhintaa. Jos on kuitenkin kiire tehdä varaus ja siitä saa Booking.comin kautta esim. vielä 15 euroa takaisin, niin jää kyllä ainakin minulta tiedustelut tekemättä.

Reply
Tuula / Tuula's life huhtikuu 28, 2018 - 3:43 pm

Aina oppii uutta! Kiitos tästä hintakikkailuinfosta ja nappaan tuon alelinkin käyttööni.
Minä hankin viime vuonna tuon Norwegianin kortin. Se oli kovassa käytössä Lontoossa. Lähimaksuominaisuus oli mainio juttu siellä. Myös julkisessa liikenteessä käytettiin tuota lähimaksuominaisuutta. Ei tarvinnut jonottaa Oyster Gardia. Ja metro ja bussimatkojen hinnat olivat samat kuin Oysterilla.
Ihanaa Lontoota! Odottelen jo tuota Sky Garden -postausta 🙂

Reply
Mia huhtikuu 26, 2018 - 1:31 am

Kiinnostavaa kikkailua! Onko kolmessa eri varauksessa jokin tapa varmistaa, että huone pysyy samana, eikä tarvitse ihan joka päivä kirjautua ulos ja vaihtaa uuteen?

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA huhtikuu 28, 2018 - 9:21 am

Kiitos Mia

Kyllä ne varaukset kaikki käsitellään samalla kertaa kun kirjautuu sisään, eli siinä se huone selviää. Ei tosiaankaan tarvitse kirjaantua ulos ja sisään aina uudestaan 🙂 Välillä kyllä kannattaa vaihtaa sitä huonetta myös…

Nyt kun tulimme Lontooseen, saimme huonon huoneen ensimmäiseksi yöksi (kellari, ei ikkunaa, eli se halvin). Klo oli 23.00 ja hotelli täynnä, joten nukuimme yön siinä. Aamusta sitten valitimme, että huone huono ja näyttelimme kuvia millaisen huoneen olin kuvitellut saavani. Olimme siis varanneet ihan perushuoneen, joita tietenkin on hotellissa monenlaisia (osa ikkunalla, osa ilman jne.). Sanottiin, että voivoi, hotelli täynnä, ei tehdä mitään, mutta valitimme lisää, joten järkkäsivät kahdeksi viimeiseksi yöksi sitten Superior huoneen (isompi, ikkuna ja yläkerroksissa). Ja siivoojathan sen vaihdon tekee, itse ei tarvitse kuin jättää kamat huoneeseen pakattuna.

Lanzarotella yövyimme samassa huoneistohotellissa kaksi yötä kahdella eri varauksella, mutta vaihdoimme huoneistoa, koska olimme varanneet toiseksi yöksi paremman huoneiston halvemmalla. Siinäkin omistaja ehdotti, että pysyisimme samassa huoneistossa kaksi yötä, mutta me halusimme tietenkin vaihtaa, koska se toinen oli parempi.

Reply
Petri huhtikuu 24, 2018 - 5:48 pm

Norwegianin visalla on muuten parempi hyötysuhde kuin Finnairin Dinersilla 🙂 Finnairin korttia pitää höylätä reilut 15000 euron edestä (Finnairin kultakorttilaisena, muuten enemmän) jotta saa itselleen Milanon lennot. Norwegianin kortille riittää 3500 euron edestä höyläämistä (oletuksella että Norwegianin lento maksaa 350€).

Hotellivarausbisnes on menossa melkoisen hulluksi, ilmeisesti markkinat ovat täyttyneet varauspalveluista ja “omaa siivua” yritetään vetää mistä välistä tahansa, tai houkutella käyttäjiä nimenomaan oman palvelun käyttäjiksi. Samaan aikaan hotelli kilpailevat välittäjien kanssa siitä että asiakkaat tulisivat suoraan heidän sivuilleen.
Viimeisin hotellivaraus meni siten että TripAdvisor antoi hotellille saman hinnan kaikista varauspaikoista paitsi hotels.com:in kautta. Jos hotels.comiin meni suoraan tai esim. topcashback.com:in kautta, hinta oli kalliimpi. Jätin cashbackin pois ja bookkasin TripAdvisorin linkistä. (hotels.com on ollut edelleen suosikki, jos paikka löytyy, tuon 10% pre-tax edun takia eli rewards-yöt)

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA huhtikuu 24, 2018 - 8:49 pm

Mulla ei ole tuota Norwegianin korttia, mutta monella kaverilla on. Ovat olleet myös tyytyväisiä siihen.

Sinällään en voi olla mitenkään pahoillani siitä, jos varauspalvelut kilpailee verisesti. Otan oikein mielelläni kaikki mahdolliset alekoodit ja linkit vastaan 😉

Itse olen jotenkin mieltynyt Bookin.comiin ja usein en edes katsele muita. Nyt tuli kyllä kammattua kaikki varauspalvelut huolellisesti, sillä tuo Lontoon hintataso ja tarjonnan kelvottomuus oli kylmäävää.

Reply
Christa huhtikuu 24, 2018 - 5:27 pm

Ymmärrän tyydytyksen hintakikkailuissa. Harrastan sitä itsekin. Käytin muuten booking.com -koodisi, joten toukokuussa pitäisi sinulle kilahtaa 15€

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA huhtikuu 24, 2018 - 6:19 pm

Kiitos Christa

Hintakikkailu ei tarvitse olla edes rahallisesti kovin suurta, mutta voi sitä tyydytyksen määrää 😀

Reply

Leave a Comment