Etelä-Mallorca ja rustiikki Agroturismo ”mökki”

by Anna | TÄMÄ MATKA

Etelä-Mallorca on karua ja kuivaa

Etelä-Mallorca on alueena hieman hankala hahmottaa. Kartasta katsoen Etelä-Mallorca näyttää olevan rytmitetty rannoin. Sisämaassa kulkee muutama tie siellä täällä ja kaupunkeja on harvassa. Paikka näyttää tylsähköltä ja suurin piirtein näin se todellisuudessakin kaupunkien kohdalla on.

Etelä-Mallorcaa hallitsee osittain Migjornin-tasanko. Kesällä kaikki paahtuu täällä auringonpaisteessa täysin kuivaksi ja vain kaktukset ja oliivipuut viihtyvät. Nyt keväästä pellot olivat vielä huumaavan vihreitä ja keltaiset kukat tuntuivat täyttävän jokaisen pientareen.

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Agroturismo Petit Hotel Son Perdiu

Halusimme kokeilla perinteistä finca-maatilaa yöpymiseen ja vietimme 3 yötä Agroturismo Petit Hotel Son Perdiu nimisessä maatilahotellissa. Maatilamatkailupaikat harvemmin löytyvät läheltä kaupunkia ja tässä tapauksessa maaseutukin oli liki autio ympärillämme. Vieressä oli sotilasalue, joten mitään patikoijia ei pöllähtänyt pihapiiriin sattumalta.

Osoite oli varauspapereissa omituinen Carretera PM-V6015, Km. 32, ja sen löytäminen oli melkoisen hankalaa. Hotelli ei sijainnut tien 6015 kilometripylvään 32. kohdalla, kuten nopeasti ja nokkelasti voisi kuvitella. Lopulta Teppo keksi katsoa kartasta, mihin hotelli oli Booking.comin palvelussa noin suurin piirtein merkitty ja syötti saman paikan meidän navigaattoriin. Tila oli tien V6014 varrella.

Huone ja ympäristö olivat hurmaavat. En muista hetkeen käyneeni yhtä tyylikkäässä Agriturismo-paikassa. Rustiikkia, mutta samalla hyvällä maulla kunnostettua. Rural-tyyppisissä maatilamajoituksissa on harvoin kyse mistään ”mummonmökistä”, vaan enemmänkin aisteja hivelevästä kokonaisuudesta, johon kuuluvat luomuaamiaiset ja elegantin huolettomat pihat sekä sisustukset.

Saksalaiset varakkaanoloiset eläkeläiset olivat löytäneet paikan ja olimme ainoat ei-saksalaiset koko aikana. Hienointa paikassa oli Palma de Mallorcan hälinän jälkeen täydellinen hiljaisuus ( ja ihanat tuorepuristetut mehut). Illalla terassilla kuului vain lintujen ääniä ja terasilla sijaitseva jääkaappikin piti hiljentää häiritsemästä.

Hotellilla on yhteensä 9 huonetta kahdessa eri rakennuksessa, ja niiden hinnat vaihtelevat 90-180 euron välillä aamiaisineen. Paikka näytti olevan nyt loppuunmyyty useamman viikon ajalta.

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Maisematie Ma 3110

Maisematie ei aina tarkoita serpentiinimutkia ja henkeäsalpaavia pudotuksia. Joskus maisematie voi olla ihan vain peltoa, kukkia ja kauniita kivimuureja. Tie Sencellesin ja Algaidan välillä on vain noin 15 km pitkä pätkä. Laittakaa silti numero Ma 3110 ylös. Se on ehkäpä maailman söpöin pikkuinen ja kapea kylätie, jonka ajaminen hämärtyvässä illassa oli hyvin romanttista.

Mallorca

Mallorca

Tien varrella on mahdollisuus todellisiin yllätyksiin, kuten über-söpöihin lampaisiin

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Etelä-Mallorca

Etelä-Mallorca

Platja d’es Trenc – Mallorcan hienoin ranta?

Platja d’es Trenc – Playa de Es Trenc – Es Trenc. Rakkaalla rannalla on monta nimeä. Rakentamatonta luonnonrantaa pidetään yhtenä Mallorcan kauneimmista. Es Trencin ranta ja neljä kilometriä sen lähellä olevia rannikkoaluetta on julistettu luonnonsuojelualueeksi.

Ranta oli vielä siivoamatta kortteesta, jota oli talven jäljiltä huuhtoutunut rannalle kymmeniä senttejä. Jos pystyy unohtamaan huumaavan ”meren”tuoksun, on korte miellyttävä ja pehmeä kävelyalusta. Itse kuitenkin mielummin harpoin kortteen ohi vesirajaan ja kävelin vielä hyvin kylmässä vedessä.

Rannan tuntumassa on suolajärviä ja perimätieto kertoo niiden syntyneen 1800-luvulla Lissabonin maanjäristyksen aiheuttamassa tsunamista, joka halkaisi dyynit. Siellä täällä on edelleen dyynejä, joilla kasvaa matalaa puustoa ja villiyrttejä.

Itse ranta oli nyt maaliskuussa liki neitseellinen. Mitään palveluita ei ollut auki ja hyvä niin. Kun strustiratsastusta tarjoavat farmit ja rantakuppilat aukeavat, haluan olla kaukana pois täältä.

Es Trencille kannattaa sesonkina mennä vain viikolla, sillä viikonloppuisin rannalle suuntaavat Palma de Mallorcalta saapuvat paikalliset. Huom! – Es Trenc on myös nudistien suosiossa.

Mallorca

Cala Romantica tai S’Estany d’En Mas sijaitsee 3 km päässä Manacorin kaupungista.

Mallorca

Kuvassa näkyy kortteen määrä hyvin

Mallorca

Platja d’es Trenc – Playa de Es Trenc – Es Trenc

Mallorca, Platja d'es Trenc

Mallorca

Platja d’es Trenc – Playa de Es Trenc – Es Trenc

Mallorca

Sineau

Sineau on saaren vanha pääkaupunki Jaakko I ajoilta 1200-luvulta. Kirkkoja on kaksin kappalein: Nostra Senyora dels Angels kahdeksankulmaisen kupolin edessä on Pyhän Markuksen kirkko leijonineen.

Tämä on kuin prototyyppi paikallisista kylistä. Kirkko tai kaksi keskellä kylää, tori tai aukio, kuppilat ja leipomot, sekä koulu.

Kun vierailet näissä hienosti kunnostetuissa kylissä, huomaa myös tarkka värikoodisto. Yleisesti vain vihreä on sallittu ovissa tai ikkunaluukuissa.

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Kuvassa ajamiamme teitä Mallorcan eteläpuolella

 

Tippukiviluolia

Porto Cristo on pieni kalastajakylä Mallorcan itärannikolla, jonka lähellä ovat Drachin ja Hamsin tippukiviluolastot. Luolat ovat osin talvikaudella kiinni, mutta Caves of Drach on auki seuraavasti:

From November 1 to March 12: 10:45 h, 12:00 h, 14:00 h and 15:30 h.

From March 13 to October 31: 10:00 h, 11:00 h, 12:00 h, 14:00 h, 15:00 h, 16:00 h and 17:00 h.

Luolista on kirjoitettu mm. Travel Adventures Without End -blogissa. 

Lisää kirjoituksia samalta maantieteelliseltä alueelta

48 comments

Länsi-Mallorca - Mallorcan hienoimmat vuoristokylät | TÄMÄ MATKA 22 joulukuun, 2017 - 8:14 am

[…] Etelä-Mallorcan ajoreiteistä löydät jutun täältä. […]

Reply
Liian monta vuotta Välimerestä | Live now – dream later 23 lokakuun, 2017 - 6:47 pm

[…] lomailtu Alcúdiassa, mikä on aika vahva ehdokas majoituspaikaksi Palman-yötä lukuun ottamatta. Tämä matka -blogin juttu agroturismo-majoituksesta herätti puolestaan kiinnostuksen mallorcalaista maatilamatkailua […]

Reply
Sussukka 28 maaliskuun, 2017 - 9:07 am

Eivät ole tippukiviluolat talvella kiinni kaikki, oltiin tammikuun lopulla Mallorcalla ja Porto Criston tippukiviluolassa. Ihana saari ja tammikuun lopulla turistien määrä todella vähäinen, toki autolla huristaessa pienissä kylissä ei montaa paikkaa auki. Maaliskuu voisi olla myös lämpötilan suhteen otollisempi/lämpimämpi.

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA 28 maaliskuun, 2017 - 9:18 am

Pitääpä päivittää tuohon tekstiin nuo aukioloajat tuon osalta!

Tosiaan tammikuussa voi olla moni kahvila ja hotelli vielä kiinni. Nytkin oli monta rantahotellia vasta rempassa ja ravintloita availtiin. Mutta hyvin silti löytyy ruokaa : )

Reply
Ariela/ Andalusian auringossa-ruokamatkablogi 25 maaliskuun, 2017 - 8:05 pm

Oli muuten tyylikäs ja viihtyisä! Vaan kai siellä nyt uima-allas oli?

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA 26 maaliskuun, 2017 - 8:24 am

Oli. Kaksikin. Tosin en käynyt juin jalkojani lilluttelemassa. Saksalainen täti ui joka aamu.

Reply
Meidän matkassa / Monna 25 maaliskuun, 2017 - 7:10 pm

No tuollaisessa paikassa viihtyisi itsekin! Ja rakastan road trippejä, mutta niin taidatte tekin kun aina olen tätä hehkuttamassa sun blogissa 😀 Kauniin näköistä, miks ei tuonne voisi vaikka lähteä, mutta ehdottomasti pahimman turrekauden ulkopuolella.

Reply
Miika ♥ Gia | matkakuume.net 25 maaliskuun, 2017 - 10:25 am

Ensimmäisenä noista teistä tulee mieleen huono olo, mutta onhan ne kyllä varsin söpötkin!

Mallorcacin kun on tunnettu aika tavan turrekohteena, kiva saada vähän erilaistakin kosketuspintaa siihen. Todella ihanan näköinen tuo majoituspaikka! Tuolta varmaan lähtee kohtuullisen hyvä patikkapolutkin lähistöltä!

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA 26 maaliskuun, 2017 - 9:42 pm

Ei enhäpä ihan tuolla. Lähinnä sopisi pyöräilyyn upeasti. Mutta esim. Sollerissa löytyy patikkamaastoja. http://www.rantapallo.fi/murumou/patikointia-mallorcalla-soller-port-de-soller/

Reply
Anna | Muuttolintu.com 25 maaliskuun, 2017 - 10:16 am

Ihanan näköisen majapaikan ootte taas löytäneet! Kyllä kelpaisi. Ja rantakin oli meidän makuun! Nudisteja lukuunottamatta, en halua rantareissulla törmätä jonkun karvaiseen takapuoleen… Ja strutsiratsastusta!? En edes tiennyt, että niillä voi ratsastaa muuten kuin sarjakuvissa. Todennäköisesti ei kovin suositeltavaa puuhaa?

Reply
Merja / Merjan matkassa 24 maaliskuun, 2017 - 9:57 pm

Kiva lukea Mallorcasta, kun ollaan kesällä sinne menossa. Rauhallisen näköinen paikka, mutta todella viehättävä.

Reply
Terhi / Muru Mou 24 maaliskuun, 2017 - 7:58 pm

Es Trencillä saattaa tosiaankin pippelit vilkkua, joten hyvä varoittaa asiasta jos se jotakin häiritsee. Aivan upea finca, tuollaiseen on varmasti taivaallista palata päivän ajokierroksen jälkeen 🙂

Reply
Kaisa / Mutkia Matkassa 24 maaliskuun, 2017 - 7:37 pm

ooh ihana! Mä tykkään just tällaisista agroturismo-majoituksista joissa on luonnon rauha ja maaseudun idylli, ja silti laadukkaasti tehty. Todellista bonusta jos ruoka paikallista tuotantoa, tuoretta, luomua jne.

Reply
Lotta | Watia.fi 24 maaliskuun, 2017 - 7:05 pm

Mukavan rauhalliselta kyllä vaikuttaa. Voisin mielelläni asustaa tuolla päin suuren turistikeskittymän sijaan.

Reply
Kati / Lähinnä Kauempana 23 maaliskuun, 2017 - 11:58 pm

Aivan ihana tuo majatalon huone! En osaisi nähdä sitä lapsiperheen majapaikkana vaan ehkä sopisi just täydellisesti maalaisromanttiseen pariskuntareissuun. Ja sais olla ihan rauhassa, kun alue muutenkin autio. Somet kiinni ja hermoleopa.

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA 24 maaliskuun, 2017 - 9:24 am

Juu, ei tuo oikein sopisi lapsiperheille. En usko, että etenkään pienet lapset nauttisivat, koska ympäristö melko karu ja muutenkin huoneet oli tehty aikuisille, ei lapsille. Paljon lasipintaa, teräviä nurkkia, tasoeroja jne.

Reply
Kohteena maailma / Rami 22 maaliskuun, 2017 - 9:44 pm

Mukava lukea alueesta, joka oikeastaan ainoana on jäänyt Mallorcalla ajelematta. Saarihan kokolailla upea kauttaaltaan ja varsin erinomainen lomakohde! Täytyypä laittaa tuo maisemareitti muistiin 🙂

Reply
Anna 23 maaliskuun, 2017 - 9:18 am

Tuo pikkuinen maisematienpätkä on kyllä kiva.

Kirjoitelen vielä kaksi muutakin juttua ”maisemareiteistä”. Mutta ne on juurikin niitä, mitä ehkäpä olet jo ajellutkin.

Reply
Paula - Viinilaakson viemää 22 maaliskuun, 2017 - 7:52 pm

Olipas kertakaikkiaan ihanan näköinen tuo huone! Tällaiset paikat menee usein jo kokemuksen piikkiin, ei pelkästään vaan majoituksen antajina vaan niistä saa irti muutakin. Lisäksi on mukava kannattaa paikallisia pienyrittäjiä eikä aina niitä iän ikuisia ketjuhotelleja. Tosi mukavan oloinen paikka.

Reply
Anna 23 maaliskuun, 2017 - 9:17 am

Huone oli kyllä fiksusti sisustettu ja neliöt hyödynnetty. Ensin vähän katselin, että joopa- joo. Taas tällainen avoin kylppäritila, mutta se toimi hyvin.

Jos vain mahdollista, niin aina mielummin ollaan tällaisissa pienissä hotelleissa. Tuollahan ei ollut vielä sesonki, niin kaikki paikat ei olleet auki.

Reply
Heidi / Himomatkaajan turinoita 22 maaliskuun, 2017 - 3:01 pm

Aivan mahtavan näköinen paikka! Ja teidän kuvat olivat enemmän kuin loistavat.
Miten löysitte paikan? Oliko se bookingilla varattavissa? Mieli tekisi varata jotain muutakin kuin normihotelleja, mutta kun näistä ”muista” ei koskaan tiedä mitä saa.
Muutama boutique-hotellikin on pettänyt ehkä liian suuret odotukset, joten tällainen maaseutuhotelli on pieni riski. Tosin joskus se saattaa kannattaakin!

Reply
Anna 23 maaliskuun, 2017 - 9:15 am

Heh. Kiitos kuvakehuista. Kännykällä räpsittyjä suurin osa : )

Paikka löytyi kun Teppo katseli agriturismo paikkoja netistä ihan sijainnin perusteella. Tuo on Bookin.comissakin, mutta me otettiin suoraan omistajalta. Kannattaa googlailla Agriturismo, rural, finca ym.

Sitten on tämmöinen http://www.hotique.com/country-hotels-Mallorca.html joka välittää myös linnoja : D

Reply
Lena/London and beyond 22 maaliskuun, 2017 - 10:46 am

Mä rakastan tällaisia majoituspaikkoja! Me ollaan Italiassa viihdytty näissä Agriturismoissa jonkin verran ja pesevät kyllä useimmat hotellit ihan täysin. Ihan uteliaisuudesta: kuvauksesi saksalaisista osui aika hyvin meidän naapureihin Saksassa, reissaavat paljon noilla suunnilla enkä usko että pikkurahasta pulaa. millaista majiitusseuraa he ovat? 😀

Reply
Anna 22 maaliskuun, 2017 - 10:21 pm

Suositaan maatilamajoitusta aina kun se vain järkevästi on mahdollista.

No tuota… Saksalaiset tulivat aamiaiselle hyvin pukeutuneina ja kaikkia tervehdittiin ( vähänkö löi paineita omalle pukeutumiselle). Sitten aamiaisen jälkeen siirryttiin vielä kahvikupposelle ulos ja oltiin tosi kohteliaita. Miehet avalilivat ovia ja tarjoutuivat kantamaan tarjotinta ym. Kaikki häipyivät johonkin päiväksi ja palasivat viettämään siestaa huoneeseen. Illaksi pukeuduttiin nätisti ja lähdettiin johonkin. Palattiin klo 21 ja jatkettiin juhlimista huoneessa. Remuttiin tunti ja hiljaisuus koitti klo 22. Aamulla pyydettiin anteeksi häiriötä. En ensin edes tajunnut mitä rouva pyytelee anteeksi? Itse kun en olut kuullut mitään meteliä. Kyselin vaan, että mitä siis oli tapahtunut…. No kun he olivat unohtaneet sulkea television yöksi… Just… En ollut kuullut yhtään mitään.

Yksi mies oli outo. Hänellä oli aselehti, jota hän suojeli mustasukkaisesti. Vaikka oli jättänyt sen terassille, niin otti sen pois minulta kun yritin lukea. Ehkäpä hän ajatteli, että kuolleet eläimet eivät sovi naiselle katsottavaksi : D

Otan saksalaiset varakkaat eläkeläiset koska tahansa mielummin naapuriksi, kuin ketkään muut!

Reply
Sateenmuru 21 maaliskuun, 2017 - 12:38 pm

Upea majoitus! Tuolla viihtyisin sekä minä että matkakumppanini täydellisesti ja pidemmänkin aikaa….laitetaan muistiin! Muutenkin kuvien ja historian perusteella Mallorca vaikuttaa kiehtovalta, pidän pikkukylistä ja karuista maisemista.

Reply
Anna 22 maaliskuun, 2017 - 10:07 pm

Oli kyllä hieno! Totuuden nimissä pitää myöntää, että yksi saksalainen mies oli kyllä vähän outo. Luki aselehteä ja ei halunnut minun antaa vilkaistakaan sitä??
Mutta tod.näk hän ei ole siellä enää, jos te tuonne joskus päädytte : )

Reply
Tiia(ntai) 21 maaliskuun, 2017 - 1:09 am

Alan vakuuttua siitä, että mun täytyisi hankkia ajokortti ihan vain ulkomaita varten… Noin yksilöllisiin paikkoihin harvemmin pääsee julkisilla. 🙂 Moiset lampaatkin olisi autoilussa plussaa! Ainakin siinä tapauksessa, että myös oma vauhti olisi tarpeeksi hiljainen.

Reply
Anna 22 maaliskuun, 2017 - 10:05 pm

Jep. Harvemmin se pieni ja vähemmän tunnettu paikka on linja-autopysäkin vierressä. Valitettavasti.

Lampaat ja vuohet oli oikeasti tosi fiksuja. Ne osasi kyllä onneksi väistellä autoja.

Reply
Johanna Hulda / Vida de Estrada 21 maaliskuun, 2017 - 1:03 am

On kyllä kutsuvan näköisiä paikkoja, etenkin hotelli ja sitä ympäröivät maalaismaisemat! Ei rannoissakaan mitään vikaa ole, vaikka turistikauden aktiviteetit kieltämättä kuulostaa vähemmän mukavilta. Taas tuuletettiin minunkin kuvaani Mallorcasta.

Reply
Anna 22 maaliskuun, 2017 - 10:03 pm

Nuo strutsiratsastukset oli jotenkin sellaisia, että piti useampaan tankata tekstiä, jotta uskoi mitä siinä sanottiin! En tiedä miten tuollaiseen pitäisi suhtautua…
Mallorca on kyllä monipuolinen saari. Kun lähtee avoimin mielin kiertelemään, niin voi löytää vaikka mitä uutta. Ihan sama kävi minulle myös Kanariansaarilla

Reply
Ne Tammelat 20 maaliskuun, 2017 - 8:17 pm

Ihana majapaikka, kertakaikkiaan! Mallorcan pisteet nousivat tämän postauksen ansiosta ja sitähän voisi ihan vakavasti harkita joskus reissukohteeksi.

Reply
Anna 21 maaliskuun, 2017 - 10:04 am

Mallorca on todella kiva kohde, kunha hieman näkee vaivaa ja katsoo mihin majoittuu. Teppo oli just yhden yön keskellä saksalaisten eläkeläisten keskittymään, missä biercartenissa laulu raikasi aamutunneille asti…

Reply
Mika / Lähtöportti 20 maaliskuun, 2017 - 6:14 pm

Matkablogit ovat tuoneet Mallorcaa esiin ihan erilaisena saarena, kuin olen joskus kuvitellut. Voisin hyvin lähteä joskus tuonne ja kierrellä katselemassa pieniä kyliä ja kauniita rantoja sekä tehdä muutaman patikkaretken. Tällainen vihreä vuodenaika ennen turistimassojen saapumista lienee varsin mukava. Majoituskin näytti todella kivalta!

Reply
Anna 21 maaliskuun, 2017 - 10:03 am

Niin ne mielikuvat muuttuvat : )

Patikointi on tuolla tosi suosittua, samoin fillarointi.

Reply
Arna / Cocoa etsimässä 20 maaliskuun, 2017 - 8:19 am

Onpa ihanan näköinen mökki, kyllä tuolla kelpaisi. Eikä näytä hassummalta tuo rantakaan, varsinkaan kun kuvittelee sen ilman kortepeitettä. Mutta… strutsiratsastusta?

Reply
Anna 21 maaliskuun, 2017 - 10:01 am

Joo. Strutsiratsastusta. Strutsifarmeja oli saarella paljon. Ja paljon myös strutsinnahasta tehtyjä tuotteita ja strutsinmunista tehtyjä munakkaista : )

Mä en tiedä, onko strutsilla ratsastaminen tuomittavaa tai strutsituotteet oikein, mutta ainakaan mä en halua edes nähdä sitä… Strutsihan on todella iso elukka, jonka potku voi jopa tappaa, eli en mä ainakaan ihan pientä lasta sen lähelle edes päästäisi.

Reply
Saana | Live now – dream later 20 maaliskuun, 2017 - 12:04 am

Mulle tuli ihan samanlainen olo majatalon kuvista kuin yllä jo mainittiinkin. Välillä salaa haaveilen pienestä, idyllisestä majatalosta jossain ihanan luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla, missä voisi kestitä vieraita (koska ne vieraat eivät olisi mitään rymyryhmiä) ja nauttia vaatimattomasta elämäntyylistä. Tämä voisi olla juuri sellainen paikka. Juuri erääseen ranta-aiheiseen kirjoitukseen kommentoinkin, etten ole ollut varsinaisella rantalomalla – tai edes Etelän-lomalla – sen jälkeen, kun muutin Espanjasta takaisin Suomeen viisi vuotta sitten. Ehkä olisi jo korkea aika. Vaikka seuraava reissu suuntaakin Ruotsin Lappiin, eli ihan päinvastaiseen suuntaan! 😀

Reply
Anna 21 maaliskuun, 2017 - 9:59 am

Tuo olisi kyllä ollut idylisista idyllisin paikka. Aasi huutamassa, kanat kaakattamassa, iltaisin lintujen laulu läheiseltä lammikolta. Vain kynttilöitä palamassa. Viiniä, hyvää ruokaa, grilli hehkumassa. Voi että … <3

Reply
Skimbacon Katja 19 maaliskuun, 2017 - 9:32 pm

Siis niin erilaista mitä kuvittelen kun kuulen ”Mallorca”! Ja voisin just tuollaiseen agroturistimökkiin mennä, todella kivan kuuloinen reissu teillä.

Reply
Anna 21 maaliskuun, 2017 - 9:57 am

Mallorcan maineessa istuu vielä keihäsmatkat tukevasti takapiruna.

Reply
Pirkko / Meriharakka 19 maaliskuun, 2017 - 6:21 pm

Tuli tuosta majoituksestanne ja sen etsimisestä mieleen yö Bretagnen rannikolla vanhassa ”linnahotellissa”. Onneksi jo silloin oli navigaattoreita (vaikka tuosta muutama vuosi onkin) ja onneksi navigaattori löysi perille. Pelkällä kartalla en olisi ikinä uskonut, että meidän pitäisi tuota kinttupolun kokoista nurmettunutta tietä ajaa sinne, mutta sieltä se löytyi. Oli myös yksi harvoja hotelleja, joissa koskaan olemme asuneet, jossa huoneissa ei ollut avaimia – ei niitä täällä tarvita – vaikka meitä yöpyjiä sentään taisi olla kuuden huoneellisen verran.

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA 19 maaliskuun, 2017 - 7:06 pm

Oli hieman hölmö olo tuijotella sinällään selkeää osoitetta ja todeta, että ei tuolla kyllä mitään hotellia ole… Suomalainenhan ei soita hotelliin ja kysy neuvoja, vaan haluaa ratkaista ongelman itse! Ja kun omistaja kysyy, että löysittekö hyvin, niin nyökytellään vaan pokkana, että ei mitään ongelmaa…

Tuolla oli sentään avaimet hotellihuoneisiin, mutta itse rakennusta ei lukittu.

Reply
Heli / Heli voyage 19 maaliskuun, 2017 - 5:32 pm

Upea valo noissa kahdessa ylimmässä kuvassa!

Ja aivan hurmaavan näköinen paikka kaiken kaikkiaan.

Reply
Anna 21 maaliskuun, 2017 - 9:56 am

Kiitos : )

Reply
Maria / Tinytrek 19 maaliskuun, 2017 - 3:01 pm

Aivan uskomaton hotelli :O Voisin vaikka asua moisessa! Ei tosin omaan reppureissubudjettiini mahdu, mutta ehkä tuollaisesta raaskisi nauttia edes yhden yön joskus ja unohtaa pihistelyn..

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA 19 maaliskuun, 2017 - 4:50 pm

😀 Mun yksi (mies)kaveri sanoi ihan samaa kun näki kuvan Instagrammissa. Suunniteltiin, että muutetaan sinne yhdessä.
Oli kyllä melko hieno paikka.

Reply
Teija / Lähdetään Taas 19 maaliskuun, 2017 - 1:31 pm

Nuo maaseutupaikat on kyllä ihania! Jäinkin ihmettelemään, miksemme useammin yövy sellaisissa 😮

Reply
Anna | TÄMÄ MATKA 19 maaliskuun, 2017 - 1:40 pm

Yksi syys ainakin meillä on se, että niitä on vähän hankala löytää. Niillä saattaa olla omat varausivustot, jotka välittää vain maaseutupaikkoja ja kun itse tykkään käyttää Booking.comia, niin menee vähän hankalaksi.

Reply

Leave a Comment