Anna Koskela 561 | Päiväni ehdokkaana

by Anna

Rouva nro 561 menossa kaupunginvaltuustoon?

Anna Koskela 561 | Kuntavaalit 2021 Oulu | Koska matkarintamalla on hieman hiljaisempaa, viihdytän teitä armaat lukijani kertomalla miten päiväni nyt kuluvat. Olkaa huoleti, matkajuttujakin on tulossa ja itse asiassa kalenteriin on ilmestynyt juuri mm. Loviisan puutarhat ja Kotkan puistot -mediamatka!

Anna Koskela 561

Anna Koskela 561 | Kuntavaaleihin lähdetään täydellä 100/100 listalla

Moni tietänee minun olevan kuntavaaliehdokkaana perussuomalaisten listoilla Oulussa. Se miten syvällä perussuomalaisten toiminnassa olen, saattaa kuitenkin tulla vähän yllätyksenä. Älkää nyt järkyttykö, mutta matkabloggaaja on myös järjestöluuta.

Toimin perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin, Pohjois-Pohjanmaan PerusNaisten, sekä Oulun perussuomalaisten hallituksessa. Keväällä olin myös puolueen palkkalistoilla piirityöntekijänä. Voisin kuvailla itseäni hyvin aktiiviseksi jäseneksi, sillä yhdistysten kokousten lisäksi minut löytää myös joka tiistaisista tupailloista ja hyvin usein myös muista tempauksista. Kuntavaalit 2021 on Oulun perussuomalaisten kohdalta ainakin ehdokashankinnaltaan onnistunut loistavasti. Oulun PS lähtee kuntavaaleihin täydellä 100/100 listalla.

Anna Koskela 561 | Kuntavaalit 2021 Oulu
Listoja luovuttamassa puheenjohtaja Laren ja vaalivastaava Jannen kanssa.

Oulun perussuomalaisilla uusi toimisto ja vaalikahvila

Muutama viikko sitten Oulun perussuomalaiset ja Pohjois-Pohjanmaan piiri avasivat uuden toimiston Oulun keskustaan (Hallituskatu 11). Hommaa on riittänyt, että tila on saatu kuntoon. Pyöritämme nyt toimistolla vaalikahvilaa vaaleihin saakka. Ehdokkaat (ja ehdokkaiden koirat) ovat kaikki tervetulleita tekemään omaa vaalityötään paikalle.

Chili <3
Anna Koskela 561

Anna Koskela 561 | Päiväni vaalitoimistolla

Millainen sitten on päiväni vaalitoimistolla? Ainakin paljon kahvinkeittoa ja äänestäjien kanssa jutustelua, mutta myös omia töitä ja läppärillä notkumista. Hyvä puoli on, että kauppakeskus Valkea ja kymmenet ravintolat sekä terassit ovat aivan vieressä. Huonoja puolia… Noh niitäpä ei oikeastaan ole, mitä nyt viereinen puistotyömaa hieman ajoittain pitää ääntä. Suoraan toimistomme eteen rakennetaan uutta Oulun Olohuonetta, eli jonkinlaista ”taidepuistoa”. Jännityksellä odotan millainen siitä tulee. Pari patiota tuohon nyt ainakin sopisi.

Anna Koskela 561 | Kuntavaalit 2021 Oulu
Anna Koskela 561 | Kuntavaalit 2021 Oulu

Anna Koskela 561 | Maakuntamatkailua pitkin Pohjois-Pohjanmaata

Mitäs muuta päiviini mahtuu. Maakuntamatkailua nyt ainakin. Aina ajoittain kysytään, miten jaksan ajella ympäri Pohjois-Pohjanmaata. Rakastan ajamista (yllätys kenellekään?) ja Pohjois-Pohjanmaa on niin kaunis, mutta se perimmäinen vastaus on selkeä. Ihmisten takia. Ne hetket kaffekupillisen ääressä. Ihan parasta. Kuvassa Raahen pj. Arvo ja Pyhäjoen sihteeri Jorma. Heidän yhdistyksensä saivat ehdokasmerkit, kun käväisin ilta-ajelulla.

Tyyntä myrskyn edellä?

Ennakkoäänestyksen alkuun on viikko, mutta tunnelma on edelleen oudon seesteinen. Tyyntä myrskyn edellä? Kuntavaalit 2021 käydään nyt poikkeuksellisissa oloissa koronan takia ja kampanjointi on kaikilla puolueilla vaikeaa. Ärsyttää, sillä tekisi mieli olla paljon enemmän ihmisten keskellä juttelemassa. Tilanne on kuitenkin kaikille sama, eli turha nurista. Jaksaa, jaksaa… Oulun PS:n tavoite on selkeä.

Anna Koskela 561 | Kuntavaalit 2021 Oulu

Lisää kirjoituksia samalta maantieteelliseltä alueelta

Leave a Comment